Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Aangenaam Badkamers 

Tegels

In onze showroom in Houten laten wij u graag verschillende tegelvariaties voor uw badkamer zien, zoals wandtegels en vloertegels. U kunt kiezen uit allerlei kleuren, structuren en formaten. Neem bijvoorbeeld hout- of betonlook tegels. Niet van echt te onderscheiden! Tegels bepalen in hoge mate de sfeer in uw badkamer. We helpen u daarom graag bij het maken van de keuze in het ruime aanbod.

Tegels - 1. Aangenaam Badkamertegels

Badkamertegels

De keuze van de wand- en vloertegels in uw nieuwe badkamer zijn bepalend voor de uitstraling en de sfeer in de ruimte. Kiest u voor tegels in betonlook, dan krijgt uw badkamer een strakke, industriële uitstraling. Een moderne sfeer in uw badkamer creëert u met houtlook tegels. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtstructuren. De legwijze is hierin ook bepalend voor de sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een visgraat- of honingraatmotief. In onze showroom in Houten laten wij u graag zien wat verschillende tegels met de uitstraling van uw badkamer doen.

Tegeltrends

In onze showroom laten we graag de nieuwste trends in tegels zien. Zo zijn XXL-tegels helemaal de trend van nu. Het grote formaat van de tegels zorgt ervoor dat er veel minder voegen nodig zijn. De badkamer lijkt hierdoor veel ruimtelijker. Een extra voordeel is dat deze tegels eenvoudiger schoon te maken zijn. Bekijk ook andere tegeltrends in onze showroom in Houten, zoals marmertegels of betonlook tegels.

Tegels - 2. Aangenaam Tegeltrends/Tegels met een speels effect
Tegels - 2. Aangenaam Tegeltrends/Tegels met een speels effect

Tegels met een speels effect

Patchworktegels zijn helemaal terug van weggeweest. Patchworktegels zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, tinten, vormen en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor patchworktegels in Portugese of Marokkaanse stijl en creëer een mediterraans effect in uw badkamer. We plaatsen deze unieke tegels vaak achter het badkamermeubel, het toilet of rondom het ligbad. 

Kies uw juiste tegel

Badkamertegels zijn er niet alleen in verschillende kleuren, formaten en stijlen. Het is ook belangrijk om te letten op de kwaliteit. Er zijn tegels die alleen geschikt zijn voor de wand en in hardheid verschillen van vloertegels. Ook is het belangrijk om te letten op de anti-slipwerking. Een natte badvloer kan gevaarlijk zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden voor een doorbetegelde douchevloer met goede waterafvoer en onzichtbare anti-slipwerking. Comfortabel en uitermate veilig. Ook hierin adviseren we u graag.

Maak een afspraak
Tegels - 3. Aangenaam Kwalitatieve badkamertegels kiezen

De zekerheid van Aangenaam Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aangenaam Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
19-07-2019
Waardering van onze klanten Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties