Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Houten

Aangenaam badkamers  

Bij Aangenaam Badkamers in Houten ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar inspiratie voor jouw nieuwe badkamer. In onze showroom laten we je graag de mooiste badkameropstellingen in uiteenlopende stijlen en trends zien. We stellen ons tot doel om voor jou een badkamer te realiseren van hoge kwaliteit, waar je aangenaam kunt ontspannen en genieten! Kom langs en laat je inspireren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Aangenaam Moderne showroom met de nieuwste trends

Moderne showroom met de nieuwste badkamertrends

We heten je graag van harte welkom in onze badkamershowroom an ruim 600 m2. Je vindt ons in Houten, nabij Utrecht en Nieuwegein. Je kunt bij ons opstellingen van complete badkamers komen bekijken, maar ook voor losse producten kun je bij ons terecht. Denk aan douches, baden en badkamermeubels. Ook hebben we een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels. Van bijvoorbeeld betonlooktegels tot houtlooktegels. Ook laten we je graag ons trendplein zien. Hier vind je de laatste trends en noviteiten op het gebied van sanitair.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Met passie en oog voor detail realiseren we graag prachtige badkamers. Wij, Gert Veenendaal en David Hoeksema, zijn beide al jarenlang werkzaam in de sanitairbranche. We besloten een aantal jaren geleden om onze eigen inspirerende badkamershowroom te beginnen. Aangenaam Badkamers is inmiddels een succesvol bedrijf met veel tevreden klanten. 

Over ons - 2. Aangenaam ons team
Over ons - 2. Aangenaam ons team

Duidelijke communicatie en heldere verwachtingen

We geloven in een persoonlijke aanpak. Gert richt zich hierbij meer op de installatie en is een echte vakman. David is vaak in de showroom te vinden en ontwerpt de mooiste badkamers. Samen staan we voor kwaliteit en voor badkamers die aansluiten op de wensen van onze klanten.

We realiseren badkamers waar je aangenaam kunt ontspannen.

Tegels

In onze showroom kun je, naast complete badkamers, ook tegels bekijken. In onze showroom in Houten kun je de vele mogelijkheden zien. De laatste trend in tegels is betonlook. Hiermee creëer je een stoere, industriële uitstraling. Houd je meer van een moderne, natuurlijke sfeer? Houtlook tegels zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden! Het aanbod is groot en de keuze is zeer bepalend voor de sfeer in jouw badkamer. We helpen je daarom graag bij het maken van de juiste keuze in het ruime aanbod van wand- en vloertegels.

LEES MEER

Over ons - 4. Aangenaam Specialiteitenblok
Over ons - 4. Aangenaam Specialiteitenblok

Installatie

Bij de installatie van een badkamer komt veel kijken. Er zijn veel (technische) keuzes te maken en alles moet passen in een specifieke ruimte. We nemen graag het hele traject voor je uit handen. Aangenaam Badkamers ontzorgt je van badkamerontwerp tot de uiteindelijke installatie. In de ontwerpfase houden we rekening met jouw specifieke wensen, budget en je dagelijks gebruik. Ook denken wij graag met je mee over slimme badkameroplossingen op het gebied van comfort en veiligheid en adviseren wij je graag in merk en productkeuze.

LEES MEER

 

Actuele vacatures

We zijn een snelgroeiende badkamershowroom in Houten. We nemen alles voor de klant uit handen en leveren service en kwaliteit voor ieder budget. Herken jij jezelf in onze werkwijze? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons - Actuele vacatures
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Houten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Aangenaam Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aangenaam Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken