Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close

Utrecht - Badkamer met toilet

Deze badkamer heeft Baden+ Aangenaam badkamers in Utrecht gerealiseerd. De eigenaar van de woning bewoont deze niet zelf, maar deze wordt verhuurd. Omdat de huidige huurder veel in het buitenland verblijft voor het werk, was het belangrijk 1 partner te vinden voor het hele traject. Aangenaam heeft dan ook alles verzorgd, al het voorbereidende en uitvoerende werk in 1 hand.

Toilet in de badkamer

Deze badkamer was nog niet uitgerust met een toilet, maar dit was wel een uitdrukkelijke wens van de eigenaar. 
Om tot een optimaal resultaat te komen, werd een slimme indeling van de badkamer gemaakt. Door de voorzetwand van het inbouwreservoir voor de toilet door te trekken tot aan het plafond, kan deze direct dienst doen als een stuk van de afscheiding door de inloopdouche.

Solide materialen

Omdat het een huurwoning betreft, heeft de eigenaar gekozen voor een redelijk "neutrale" uitstraling. Kwalitatief goede materialen die lang mee kunnen en ook voor eventuele latere huurders een luxe uitstraling hebben. Daarom is voor de toilet gekozen voor een closet uit de Baden+ huismerk collectie. Ook de verwarming komt uit de huismerkcollectie van Baden+.

Het royale meubel van Bruynzeel met de grote wastafel biedt ruimte aan 2 personen en is met wastafelkranen van Grohe. Het biedt voldoende bergruimte en heeft een degelijke en luxe uitstraling. Boven de dubbele wasbak hang een grote spiegel met ingebouwde verlichting.

Door de inloopdouche met een profielloze douchewand af te schermen oogt deze heel ruim. De grote vloertegels van 60x60 in donkergrijs geven samen met de witte wandtegels van 60x30 de hele badkamer een eigentijds karakter. Kortom, een tevreden klant die er weer jaren tegenaan kan!

 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken