Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
Primabad Exclusive XL
Primabad Exclusive XL - Primabad Exclusive XL
Royaal opberggemak

Primabad Exclusive XL

Rust is het sleutelwoord om te kunnen genieten van je badkamer. Rust ontstaat als de badkamer volledig in balans is. Hierbij spelen kleuren, materialen, producten en texturen een grote rol. De Primabad Exclusive XL serie draagt hieraan bij. Deze serie biedt een scala aan producten die je stuk voor stuk op elkaar kunt afstemmen. Jouw Baden+ badkamerspecialist adviseert je graag in het keuzetraject.

Primabad Exclusive XL - 1. Primabad opbergen in allerlei maten

Opbergen in allerlei maten

In een gezin heeft iedereen zijn eigen spulletjes in de badkamer staan. Dit geeft al snel een rommelige uitstraling. Het Primabad Exclusive XL meubel is verkrijgbaar in verschillende breedtematen (beginnend bij 70 cm), waarbij het meubel van 140 cm breed vier ruime lades heeft. In deze lades is het mogelijk om een persoonlijke lade-indeling te kiezen. Zo kan ieder gezinslid zijn spulletjes netjes opbergen en blijft de badkamer opgeruimd. Bekijk dit meubel in de Stone familiebadkamer.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Aangenaam Badkamers in Houten voor meer informatie en laat je inspireren.

Primabad Exclusive XL spiegelkast

Boven het meubel is er in de meeste gevallen ruimte om een spiegel te plaatsen. Primabad heeft een breed assortiment aan spiegelkasten en spiegelpanelen. In diverse vormen en maten. Kun je wel wat extra opbergruimte gebruiken? Kies dan voor een spiegelkast. Ideaal om je shampooflessen, tandpasta en andere badkamerspulletjes uit het zicht op te bergen. 

Primabad Exclusive XL - 2. Primabad spiegelkasten- en panelen
Primabad Exclusive XL - 2. Primabad spiegelkasten- en panelen

Spiegelpaneel

Een spiegelpaneel is een dunnere spiegel die strak op de wand geplaatst wordt. De spiegels kunnen geleverd worden met ingebouwde ledverlichting die je aanzet met een tip-toets. Primabad biedt ook meerdere mogelijkheden voor opbouwverlichting, zoals verlichting van aluminium of chroom. Uiteraard is er keuze uit verschillende designs. Bezoek onze showroom en laat je verrassen.

ONTDEK MEER PRIMABAD EXCLUSIVE XL
Primabad - Exclusive XL - wastafelmeubel hout - spiegelpaneel met led-verlichting
Primabad - Exclusive XL - wastafel antraciet
Primabad - Exclusive XL - wastafelmeubel hout en keramiek - wit spiegelpaneel
Primabad - Exclusive XL - wastafelmeubel wit - spiegelpaneel met led-verlichting
PRIMABAD COLLECTIE
Wij scoren een
02-05-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Goed en vriendelijk advies bij aankoop. Meedenken met mijn wensen. En betrokkenheid tijdens de verbouwing.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief