Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close
Diesel
Diesel - Diesel Diesel - Diesel
Stoere design tegels

Diesel

De Diesel-tegelcollectie is ontworpen door de designers van Diesel-living. Zij haalden de inspiratie voor deze tegelcollectie uit de industriële wereld. Het zijn stoere badkamertegels voor mensen die zich qua design durven te onderscheiden. Dus ben je op zoek naar een stoere en unieke tegel? Kijk dan eens naar tegels van Diesel.

BEKIJK DE COLLECTIE

Diesel - 1. Diesel voor spraakmakend design

Diesel: spraakmakend design

Diesel houdt van uiteenlopende, tegengestelde patronen en texturen die een stoere, eigentijdse look geven. Gedurfde tegels met hekwerken, glazen blokken, industrieel glas, ribbelig oppervlak, metaal en schaduwen, komen allemaal samen in de tegelcollectie van Diesel.

Je badkamerspecialist Aangenaam Badkamers in Houten vertelt je graag meer over Diesel.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De designers van Diesel Living

De Diesel-tegelcollectie is ontworpen door de architecten en designers van Diesel Living. Dit merk staat bekend om zijn innovatief design. Dat zie je dan ook terug in de onverwachte vormen van de Diesel-tegelcollectie. Met klassieke én experimentele invloeden is een stoere, vernieuwende tegelstijl ontstaan. We lichten hieronder een paar opvallende ontwerpen van de Diesel-collectie uit.

Diesel - 1. Shades of Blinds
Diesel - 1. Shades of Blinds

Shades of Blinds

De Shades of Blinds is een serie van rechthoekige tegels van 10 x 30 cm met een bijzonder licht- en schaduwspel. Leg de tegels in een eigentijds visgraat-patroon of creëer met stroken een origineel luxaflex-effect op je badkamermuur. De Shades of Blinds tegels zijn verkrijgbaar in roze, zwart, grijs, wit en blauw.

Fence tegels

Met Fence-tegels creëer je een optisch gaas-hekwerk op je muur. Deze originele tegels hebben de ruitvormige gaas-vorm en zijn verkrijgbaar in wit, grijs en antraciet. Het leuke van deze tegel is dat hij je badkamer heel klassiek of juist industrieel stoer kan maken. Dat hangt er maar net van af hoe je hem combineert.

Diesel - 2. Fence
Diesel - 2. Fence

Cosmic Marble

Cosmic Marble geeft een chique en compleet eigentijdse look aan je badkamer. Het patroon van deze badkamertegels ziet er kosmisch en mysterieus uit. De tegel is verkrijgbaar in diverse kleuren van het universum. Van goudachtig licht tot donkerblauw en roodbruin.

Glass Blocks

De Glass Blocks tegels van Diesel zijn industrieel en stijlvol. Deze tegels van 20 x 20 cm met betonnen omlijsting zijn verkrijgbaar in geruite en gestreepte textuur. De kleuren van deze glastegels zijn groen, azuurblauw en grijs-wit.

Wil je álles over tegels te weten komen? Bekijk dan ons uitgebreide, inspirerende online tegelmagazine

Diesel - 4. Glass Blocks - Ribbed & Ribbed Oxide
Diesel - 4. Glass Blocks - Ribbed & Ribbed Oxide

Ribbed & Ribbed Oxide

De Ribbed-tegels uit de Diesel collectie hebben een grove structuur en een kosmopolitische uitstraling: rauw en zonder poespas. Ribbed Oxide is het bijpassende kleine broertje, met een geribbelde structuur. De Ribbed-tegels hebben een formaat van 60 x 20 cm en zijn verkrijgbaar in zwart, wit, grijs en taupe. De Ribbed Oxide tegels zijn 10 x 20 cm en verkrijgbaar in roest of grijs.

De diversiteit van Diesel

Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Welke Diesel-tegel kies je?

Met de Diesel-tegels heb je een enorme keuze uit kleuren en patronen. Dat maakt je keuze niet makkelijker. Kijk daarom eerst welke kleuren en stijlen je aanspreken. Wil je graag een natuurlijke uitstraling in je badkamer? Kies dan voor natuurlijke kleuren uit de Diesel Ribbed-serie. Wil je een opvallend eigentijds effect in je badkamer? Dan zijn de Diesel Fence-tegels echt iets voor jou.

Kwaliteit van Diesel badkamertegels

Je wilt natuurlijk blijvend genieten van je mooie badkamertegels van Diesel. Daarom is het goed om te weten dat alle tegels uit het Diesel assortiment gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen. Wat voor badkamertegels van Diesel je ook kiest: je weet zeker dat je badkamer er nog jaren stralend uitziet.

Diesel - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Houten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken