Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close
Installatie - Installatie Installatie - Installatie
Aangenaam Badkamers

Badkamer inclusief installatie

Heb je plannen om een nieuwe complete badkamer aan te schaffen of je oude badkamer te renoveren? Dan is het fijn dat de installatie tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor de installatie van jouw nieuwe badkamer bent je bij Aangenaam Badkamers in Houten aan het juiste adres. We werken met een eigen installatieteam. Zo ben je bij ons verzekerd van vakkundige installatie. Wij helpen je graag van ontwerp tot de realisatie van jouw droombadkamer.

Installatie - 1. Aangenaam Eigen installatieteam

Eigen installatieteam

Bij Aangenaam Badkamers dragen we graag persoonlijk de zorg voor de installatie van jouw nieuwe badkamer in Houten, Nieuwegein en de wijde omgeving. We spreken met je af wanneer we met de installatie kunnen beginnen, zodat je voorbereid bent en weet wat je kunt verwachten. Met onze jarenlange ervaring in zowel de showroom als op de werkvloer weten we wat er moet gebeuren en waar we op moeten letten. We zien er graag persoonlijk op toe dat alles tot in detail wordt afgewerkt. Ons eigen installatieteam is goed op elkaar ingespeeld. Samen zorgen we voor kwaliteit. Daar kun je op rekenen!  

Complete badkamer inclusief montage

Een complete badkamer inclusief montage is niet alleen een slimme keuze, ook in de praktijk zorgt het voor minder geregel. Bij Aangenaam Badkamers streven we ernaar om jouw badkamerdromen werkelijkheid te maken zonder installatiezorgen. Ons toegewijde team van ervaren vakmensen staat klaar om elke stap van het montageproces met precisie en aandacht voor detail uit te voeren. Of het nu gaat om het plaatsen van sanitair, het installeren van tegels of het monteren van accessoires, wij nemen de verantwoordelijkheid op ons, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. 

Complete badkamer inclusief montage in scandinavische stijl
Installatie - Complete badkamer installatie aangenaam

Badkamers: van ontwerp tot installatie

Bij de installatie van een badkamer komt een heleboel kijken. Het begint bij de allereerste schets; jouw persoonlijke badkamerontwerp. We nemen je mee in alle keuzemogelijkheden in sanitair: bad, badmeubel, douche, kranen, toilet, tegels en natuurlijk de accessoires. Ook zaken als kleuren, design, verwarming en verlichting zijn van belang.

Samen met jou maken we een planning. Vervolgens nemen graag al het werk uit handen om jouw ideale badkamer te realiseren. Of het nu gaat om de installatie van een complete badkamer of de renovatie van een bestaande badkamer. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we voor een badkamer waar je nog jaren van kunt genieten.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Houten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Aangenaam Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aangenaam Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken