Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
Aangenaam Badkamers

Installatie

Heeft u plannen om een nieuwe complete badkamer aan te schaffen of uw oude badkamer te renoveren? Dan is het fijn dat de installatie tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor de installatie van uw nieuwe badkamer bent u bij Aangenaam Badkamers in Houten aan het juiste adres. We werken met een eigen installatieteam. Zo bent u bij ons verzekerd van vakkundige installatie. Wij helpen u graag van ontwerp tot de realisatie van uw droombadkamer.

Installatie - 1. Aangenaam Eigen installatieteam

Eigen installatieteam

Bij Aangenaam Badkamers dragen we graag persoonlijk de zorg voor de installatie van uw nieuwe badkamer. We spreken met u af wanneer we met de installatie kunnen beginnen, zodat u voorbereid bent en weet wat u kunt verwachten. Met onze jarenlange ervaring in zowel de showroom als op de werkvloer weten we wat er moet gebeuren en waar we op moeten letten. We zien er graag persoonlijk op toe dat alles tot in detail wordt afgewerkt. Ons eigen installatieteam is goed op elkaar ingespeeld. Samen zorgen we voor kwaliteit. Daar kunt u op rekenen!  

Uw totaalinstallateur

Bij de installatie van een badkamer komt een heleboel kijken. Het begint bij de allereerste schets; uw persoonlijke badkamerontwerp. We nemen u mee in alle keuzemogelijkheden in sanitair: bad, badmeubel, douche, kranen, toilet, tegels en natuurlijk de accessoires. Ook zaken als kleuren, design, verwarming en verlichting zijn van belang. Samen met u maken we een planning. Vervolgens nemen graag al het werk uit handen om uw ideale badkamer te realiseren. Of het nu gaat om de installatie van een complete badkamer of de renovatie van een bestaande badkamer. Met onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen we voor een badkamer waar u nog jaren van kunt genieten.

Maak een afspraak
Installatie - 2. Aangenaam Uw totaalinstallateur
Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Aangenaam Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aangenaam Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
19-07-2019
Waardering van onze klanten Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.
Installatie - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties