Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
Keuco
Keuco - Keuco
Kwaliteit en vakmanschap

Keuco

Kies voor Keuco als je een badkamer wilt die luxe, kwaliteit en elegantie uitstraalt. Dit Duitse merk heeft een groot assortiment badkameraccessoires, kranen, meubels, verlichting, spiegels en spiegelkasten van de allerbeste kwaliteit, gemaakt door uitstekende vakmensen. Richt je complete badkamer met Keuco in, of kies voor enkele prachtige accessoires uit de vele badkamercollecties. Met Keuco kies je voor doordachte techniek maar ook voor een perfect, uitgebalanceerd design dat in elke badkamer past. Met een sublieme kwaliteit die je van een Duits merk kunt verwachten.

Keuco - CB-keuco-hoogwaardige kwaliteit

Keuco biedt alles voor de hoogwaardige badkamer

Bij Keuco staat kwaliteit in een zeer hoog vaandel. Alleen de allerbeste vakmensen werken aan de beste badkamerproducten. Of het nu gaat om het ontwerp of de productie. Elke fase van het productieproces krijgt optimale aandacht. De beste materialen worden gebruikt en de afwerking is feilloos. Keuco produceert volgens de nieuwste hightech-methoden en combineert dit met secuur handwerk om tot in detail de mooiste producten af te leveren. Alle producten worden grondig gecontroleerd voor ze de fabriek verlaten, zodat alle producten je in uitmuntende staat bereiken.

Keuco is sterk in design en innovatie

Naast kwaliteit valt Keuco op door het unieke, intelligente, innovatieve design van haar badkamerproducten. De badkamerarchitecten van Keuco onderzoeken elk element van de badkamer nauwkeurig en kijken hoe het bijdraagt aan comfort én een ruimte mooier maakt. Met bijvoorbeeld het unieke, minimalistische IXMO-douchesysteem laat Keuco haar innovatieve karakter zien. Met een enkele knop is het complete douchesysteem te bedienen.

De Baden+ badkameradviseur werkt dan ook graag met Keuco bij het ontwerpen van een badkamer. De Edition 400 is een voorbeeld van prachtig design. Deze serie bestaat uit een meubelcollectie, kranen en accessoires. Alles is perfect op elkaar afgestemd en onderscheidend door keuze in materialen en belijning.

Keuco - CB-keuco-design-innovatie
KEUCO COLLECTIE
 

Keuco badkamermeubels

 

Keuco IXMO

 

Keuco kranen

 

Keuco Plan Care

 

Keuco spiegelkasten

 

Keuco accessoires

 

Keuco Cosmeticaspiegels

Keuco - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Keuco - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Keuco - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties