Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
Hansgrohe raindance
Hansgrohe raindance - Hansgrohe raindance
Volle waterdruppels voor een ware spa beleving

Hansgrohe Raindance

Hansgrohe Raindance is een doucheserie die een nieuwe beleving geeft aan douchen. De Raindance is uitgerust met AirPower technologie. In de douchekop wordt verse lucht aangezogen en vermengd met water. De dikke druppels die vervolgens ontstaan, geven u het echt wellnessgevoel.    

Hansgrohe raindance - 1. Hansgrohe Een straalsoort voor ieder moment

Een straalsoort voor ieder moment

De Raindance douches zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. XXL-douchekoppen zorgen ervoor dat uw hele lichaam omsloten wordt met volle waterdruppels. Ook kleinere douchekoppen zijn mogelijk, waarmee u ook het aangename gevoel van verschillende waterstralen kunt ervaren. Alle Raindance douches hebben een Select-knop. Met deze knop schakelt u eenvoudig tussen meerdere straalsoorten. Zo kunt u kiezen voor de zachte druppels van de RainAir stralen of de Whirl-stralen voor een ontspannende rugmassage.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Aangenaam Badkamers in Houten voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Passende installatie voor iedere ruimte

De Raindance serie van Hansgrohe is op twee manieren te installeren. Heeft u een compacte badkamer? Kies dan voor een inbouw. De techniek zit ingebouwd in de muur, waardoor u meer bewegingsvrijheid heeft in de doucheruimte.

Hansgrohe raindance - 2. Hansgrohe Passende installatie voor iedere ruimte
Hansgrohe raindance - 2. Hansgrohe Passende installatie voor iedere ruimte

Opbouw doucheset

In een ruime badkamer is een complete opbouwset mogelijk. De complete opbouw regendouche bevat een hoofddouche, een handdouche en een thermostaatkraan.  Door de ronde, rechthoekige of vierkante vormgeving van de douches, zijn de Raindance douches geschikt voor iedere badkamerstijl.

HANSGROHE RAINDANCE DOUCHESERIE
Hansgrohe Raindance Select douchekop
Hansgrohe Raindance doucheset
Hansgrohe Raindance regendouche
Hansgrohe Raindance Select Showerpipe doucheset

Schoonmaakgemak dankzij Hansgrohe QuickClean

Na de aanschaf van een Hansgrohe Raindance douche wilt u dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. De Raindance is uitgerust met de unieke QuickClean-technologie, waarbij de douchekop voorzien is van siliconen noppen. Wanneer er kalk aan de noppen hecht, hoeft u enkel met uw hand over de noppen te wrijven om de kalk te verwijderen. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet meer nodig.

Voordelen van de Hansgrohe Raindance

De Hansgrohe Raindance brengt optimaal comfort in iedere badkamer. Met slechts één knop schakelt u tussen verschillende straalsoorten. De douches zijn zowel als opbouw- en inbouwvariant beschikbaar. Daarnaast heeft de Raindance veel uitbreidingsmogelijkheden, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een wellness-ruimte te creëren.

HANSGROHE COLLECTIE
 

Hansgrohe douchesystemen

 

Hansgrohe wastafelkranen

 

Hansgrohe showerselect

 

Hansgrohe

 

Hansgrohe puravida

 

Hansgrohe ecostat thermostaatkraan

Hansgrohe raindance - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Hansgrohe raindance - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties