Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
Mix & Match Radiator
Mix & Match Radiator - Mix & Match Radiator
De perfecte combinatie van warmte en design

Mix & Match radiator

Zoek je de ideale radiator voor je badkamer? In het assortiment Mix & Match, het huismerk van Baden+, heb je de keuze uit allerlei badkamerradiatoren. Ieder exemplaar is van topkwaliteit en met zorg voor je geselecteerd. Van strakke designradiatoren tot radiatoren met een stoere uitstraling. Met de designradiatoren van Mix & Match krijgt je badkamer een warme sfeer. 

Mix & Match Radiator - 1. MM Designradiator met gladde voorkant

Designradiator met gladde voorkant

De radiatoren van Mix & Match hebben de ultieme combinatie van warmte en design. Wat dacht je van een designradiator met een volledig vlakke voorkant? Deze variant heeft geen buizen, waardoor het een rustig en modern element in je badkamer is. De voorplaat van deze radiator wordt snel en volledig verwarmd, waardoor je onmiddellijk geniet van een warme badkamer. Ook een handdoek ophangen is mogelijk. Er wordt dan een mooie handdoekbeugel van rvs op de radiator geplaatst.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Aangenaam Badkamers in Houten voor meer informatie en laat je inspireren.

Tijdloze radiator van Mix & Match

Wil je een badkamerradiator waarover je meerdere handdoeken kunt leggen? Het Mix & Match assortiment biedt radiatoren met buizen in allerlei vormen. Van strak design tot tijdloos klassiek. Zo heb je altijd een warme handdoek als je de douche uitstapt. 

Mix & Match Radiator - 2. MM Tijdloze radiator van Mix & Match
Mix & Match Radiator - 2. MM Tijdloze radiator van Mix & Match

De radiatoren uit het huismerkassortiment hebben diverse vormen buizen. Kies je voor rechthoekige, D-vormige of ovale buizen? De radiatoren zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Van 120 cm tot 185 cm hoog. Alle radiatoren uit de collectie zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze bestand zijn tegen de vochtige badruimte.

MIX EN MATCH COLLECTIE RADIATOREN
Mix & Match design radiator Stretta zwart met handdoekhouder
Mix & Match radiator Calda zwart detail
Mix & Match radiator Robina wit detail
Mix & Match design radiator Stretta wit handdoekhouder detail

Meer dan een verwarming

De radiator is tegenwoordig meer dan een verwarmingselement in je badkamer. Met een mooie designradiator maak je de badkamer speciaal. In het Mix & Match assortiment kun je kiezen voor tijdloos wit of een trendy zwarte radiator.

Vloerverwarming voor extra comfort

Ook voor warme voeten in de badkamer ben je bij Mix & Match aan het goede adres. De vloer kan via uw cv of elektrisch verwarmd worden. Het elektrisch verwarmen heeft veel voordelen. Je kunt instellen op welke tijden en dagen je warmte wilt en ook de temperatuur kun je nauwkeurig regelen.

MIX EN MATCH COLLECTIE
Mix & Match Radiator - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
07-04-2020
Waardering van onze klanten Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden
Mix & Match Radiator - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties