Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close

Advies van je specialist

Kleine badkamer voorbeelden

Complete kleine badkamer

Ook in een kleine badkamer kun je heerlijke momenten beleven. Met slimme oplossingen realiseer je een complete badkamer voor de kleine ruimte. Wil je bijvoorbeeld toch de luxe ervaren van een ruime inloopdouche? Of zelfs van een bad? Dan maken onze badkamerontwerpers het gewoon mogelijk. Het zal je verbazen hoe verrassend veel oplossingen er zijn om te zorgen voor groot badkamerplezier op een klein oppervlak. Bekijk onze kleine badkamers en laat je inspireren. 

Kleine badkamers
Producten voor de kleine badkamer
Veilige thermostaatkraan Het water blijft altijd op constante temperatuur Kleine badkamer met veilige thermostaatkraan
Ruimtebesparend bad Bad met aflopende zijde. Geschikt voor de kleine badkamer Kleine badkamer - Douchebad met afgeschuinde hoek
Luxe vrijstaand bad Voor een hotelbeleving in de badkamer Luxe badkamer met vrijstaand bad
Baden en douchen in één De veilige instap voorkomt valpartijen Kleine badkamer - Ligbad en douche in één
Zwarte inbouw douchekop Ook als opbouwvariant verkrijgbaar Kleine badkamer - Zwarte inbouw douchekop
Strakke betegelde douchegoot Laat de doucheruimte groter lijken Kleine badkamer - Betegelde douchegoot van Easy Drain
Douchecabine kwartrond Geschikt voor ruimtebesparing in de kleine badkamer Kleine badkamer - Douchecabine kwartrond voor extra ruimte
Baden en douchen in één De veilige instap voorkomt valpartijen Kleine badkamer - Ligbad en douche in één
Toiletspullen uit het zicht Rondslingerende toiletrollen zijn verleden tijd Kleine badkamer - inbouwbox voor toiletrollen
Ingebouwde toiletrolhouder Altijd genoeg toiletpapier binnen handbereik Kleine badkamer - Toiletrollen in inbouwbox
Verkort toilet voor extra ruimte Geschikt voor de kleine badkamer Kleine badkamer - Verkort toilet voor extra ruimte
Compact toilet Bekijk dit praktische toilet in onze Daytime badkamer Kleine badkamer - Compact toilet voor meer ruimte
Badmeubel voor de kleine badkamer Genoeg opberggemak voor een kleine ruimte Kleine badkamer - Compact badkamermeubel
Spiegelkast voor extra opbergruimte Een spiegel met dubbele functie Kleine badkamer - Spiegelkast voor extra opbergruimte
Badkamermeubel met diepe lades Stel zelf uw ideale lade indeling samen Kleine badkamer - Badmeubel met diepe lades
Handige houten wandplanken Toon uw mooiste accessoires!  Kleine badkamer - Plankjes als extra opberg optie
Kraan met waterval Met de brede waterstraal is het bad zo gevuld Kleine badkamer - Kraan met waterval
Kranen met hoge en lage uitloop Gebruikt u de kraan voor handen of haren wassen? Familie badkamer - kraan met hoge en lage uitloop
Designkraan PuraVida Wit en chroom lopen naadloos in elkaar over Luxe PuraVida kraan van Hansgrohe - Baden+
Inbouwkraan voor een ruimtelijk effect Bekijk het complete assortiment Kleine badkamer - Inbouwkraan voor extra ruimte

Kleine badkamer ideeën

Wie comfortabel wil genieten in een kleine badkamer, moet slim én efficiënt met de ruimte omgaan. De perfecte plek voor kleine badkamer ideeën? In de badkamershowroom! Daar kun je veel voorbeeldbadkamers bekijken, zodat je een realistisch beeld hebt van de mogelijkheden. Ook vind je op onze inspiratiepagina veel inspirerende blogs over de kleine badkamer. Kijk eens binnen bij een complete kleine badkamer of ontdek de speciale douchecabines voor de kleine badkamer.

Kleine badkamer inrichten

Luxe, industrieel of Scandinavisch? Onze badkamerspecialisten helpen je graag bij het persoonlijk inrichten van je kleine badkamer. Daarvoor hebben we diverse handige items in de collectie. Denk aan een verkort toilet en tegels die je badkamer optisch groter laten lijken. En wat dacht je van een handige nis of multifunctionele badkameraccessoire? Bekijk onze kleine badkamer voorbeelden en zie wat een slimme inrichting met de ruimte doet.

Kleine badkamers - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Indeling kleine badkamer: praktische tips

In een badkamerontwerp moet je met veel zaken rekening houden. Denk aan ramen, deuren en het leidingwerk. Dat kan in een kleine badkamer een uitdaging zijn, maar gelukkig hebben onze specialisten handige tips voor de indeling van je kleine badkamer. Zo is een T-opstelling perfect voor een kleine ruimte. Via een muurtje maak je aan de ene kant ruimte voor een (inloop)douche en aan de andere kant een klein badkamermeubel en eventueel een toilet. De ruimte is zo optimaal benut en je creëert lekker veel privacy.

Ook een slim ontwerp? Plan een afspraak met jouw badkamerspecialist

Kleine badkamer met douche en t-opstelling
Douchecabine kleine badkamer

Kleine badkamer met douche

Ook in een kleine badkamer wil je genoeg ruimte hebben om comfortabel te douchen. En niet te vergeten; vrij te kunnen bewegen in de rest van de badkamer. Als alternatief op de traditionele draaideur hebben we douchecabines met schuifdeuren en inklapbare deuren. HSK heeft zelfs een douchedeur die je zowel naar binnen als buiten kan klappen, dankzij het innovatieve Aperto scharnier. Dat is handig als er bijvoorbeeld een raam in de weg zit. De douchedeur kan je na het douchen in de douche vouwen, zodat je het raam kan openen. Ook een kleine douchecabine is praktisch in een kleine ruimte.

Ontdek meer tips voor een kleine badkamer met douche

Kleine badkamer met bad

Op het eerste oog lijkt het misschien onmogelijk: een bad in je kleine badkamer. Maar gelukkig is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Bijvoorbeeld een bad dat schuin afloopt aan de beenzijde, waardoor je slim ruimte bespaart. Of een ligbad waarin je ook kunt douchen. Wat je wensen ook zijn; met een efficiënt ontwerp is een kleine badkamer met bad gewoon haalbaar.

4 handige tips voor een kleine badkamer met bad

Kleine badkamer met bad afgeschuind
Haakse meubels in een kleine badkamer

Kleine badkamermeubels en andere ideeën voor je kleine badkamer

Geberit, Ink of Thebalux hebben kleine badkamermeubels in de collectie van zo’n 40 cm diep. Deze nemen weinig ruimte in beslag en bieden toch voldoende opbergruimte. En wat dacht je ervan om de meubels haaks op elkaar te plaatsen? Zo realiseer je meer opbergruimte. Je badkamerspecialist laat je graag de mogelijkheden zien voor kleine badkamermeubels en andere slimme oplossingen.

Je kunt de badkamer ook ruimer laten lijken met het plafond. Zo laten horizontale panelen je badkamer breder lijken.

Veelgestelde vragen over kleine badkamers

 • Wat kost een kleine badkamer?
  De kosten voor een kleine badkamer zijn afhankelijk van diverse factoren. Welke producten wil je? En welke indeling is voor jou belangrijk? Op onze pagina kosten nieuwe badkamer vind je meer informatie.
 • Hoe kan ik mijn kleine badkamer ruimtelijk indelen?
  Een glazen douchewand, grote spiegel en leeg wastafelblad geven je badkamer een ruimtelijk gevoel. Je badkamerspecialist helpt je graag met een slimme indeling.
 • Hebben jullie kleine badkamer voorbeelden?
  We hebben tal van kleine badkamer voorbeelden ter inspiratie: een kleine badkamer met bad, kleine badkamer met inloopdouche, een trendy badkamer, een badkamer met gouden accessoires en een badkamer met blauwe tegels
 • Welke producten passen nog meer bij kleine badkamers?
  Kleine badkamermeubels, kleine badkuipen, Ingebouwde kranen en accessoires, een douchebad en een staand handdoekenrek zijn slimme producten voor kleine badkamers.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken