Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
Badkamertegels - Badkamertegels
Echte sfeermakers

Badkamertegels

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede badkamertegel heb je dan ook niet zo snel gekozen. Om je hulp te bieden bij de keuze in badkamertegels, kun je ons stappenplan downloaden. Het geeft je tips en goede ideeën om tot een weloverwogen keuze te komen. Download ons plan en ga op zoek naar de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl!

DOWNLOAD STAPPENPLAN BADKAMERTEGELS KIEZEN


BEKIJK ONZE badkamerTEGEL COLLECTIE

Advies van jouw specialist
Wandtegels combineren geeft ruimtelijk effect

Hoe vind ik de juiste badkamertegels?

Onze collectie badkamertegels is riant. Badkamertegels zijn er dan ook in alle soorten en maten. Daarom is het slim om eerst goed na te denken over de stijl die je voor je badkamer wenst. De vormen, kleuren, formaten en legwijzen van tegels hebben immers allemaal een ander effect. Kom daarom eens langs in onze showroom. Om de juiste keuze te maken, helpt het enorm om de verschillende badkamertegels naast elkaar te zien en te voelen. Bovendien kan je badkamerspecialist Aangenaam Badkamers in Houten al je vragen meteen beantwoorden! Is veiligheid voor jou bijvoorbeeld belangrijk? Dan zijn antisliptegels echt een uitkomst. Ook een slimme keuze: de tegels van Villeroy & Boch. Deze tegels hebben een speciale antikalkcoating, waardoor ze zeer onderhoudsvrij zijn.

Onze ruime collectie badkamertegels
Vloertegels Badkamertegels - vloertegels
Betonlook tegels Badkamertegels - betonlook tegels
Houtlook tegels Badkamertegels - houtlook tegels
Wandtegels Badkamertegels - wandtegels

Onderhoud tegels

Het onderhoud van je badkamertegels is belangrijk. Je wilt natuurlijk blijvend genieten van je mooie badkamer, zonder elke dag te hoeven poetsen. Daarom zijn alle hoogwaardige badkamertegels uit ons eigen Mix & Match assortiment zeer onderhoudsvriendelijk. En net als de tegels van Atlas Concorde, Sphinx en Villeroy & Boch zijn ze gemaakt van kwalitatief hoogwaardig keramiek. Wat voor badkamertegels je ook kiest: je weet zeker dat je badkamer er nog jaren stralend uitziet!

Voeg tussen badkamertegels

De voegen tussen je badkamertegels zijn belangrijker dan je waarschijnlijk denkt. Ze hebben namelijk veel invloed op de uitstraling van je badkamer. Zo zorgen smalle voegen ervoor dat een ruimte optisch groter lijkt. En wat dacht je van gerectificeerde tegels? Dat zijn recht afgezaagde tegels, zonder ronde randen. Ideaal als je houdt van strakke muren met smalle voegen. Goed om te onthouden: smalle voegen zijn ook eenvoudig schoon te houden. Ook niet onbelangrijk, toch?

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Doe meer inspiratie op!
 

Trendy tegels van Terratinta

In de uitgebreide collectie van Terratinta vind je de mooiste, trendy tegels voor iedere badkamer.

lees meer
 

BADKAMERTEGELS: 5 VEELGESTELDE VRAGEN

Over tegels in de badkamer leven veel vragen. De veelgestelde hebben we voor je op een rij gezet.

lees meer
 

Dé tegeltrends van dit moment

Retro tegels zijn weer helemaal in. Maak kennis met de andere tegeltrends van nu.

lees meer

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Badkamertegels - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
15-12-2019
Waardering van onze klanten Persoonlijke aandacht en goede begeleiding
Badkamertegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties