Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close

Ruime badkamer
in Nieuwegein

Ruime badkamer in Nieuwegein - Ruime badkamer in Nieuwegein Ruime badkamer in Nieuwegein - Ruime badkamer in Nieuwegein  

Ruime badkamer in Nieuwegein - samenvatting ruime badkamer in Nieuwegein

Binnenkijken bij...
Een ruime badkamer 

Gemaakt door:Aangenaam Badkamers
Woonplaats:Nieuwegein
Type badkamer:Ruime badkamer
Wensen van de klant:Ruime inloopdouche, dubbele wastafel, goed installatie- en tegelwerk

In Nieuwegein heeft Aangenaam Badkamers een compleet nieuwe badkamer gerealiseerd. Voorafgaand aan de verbouwing hebben we met de bewoners de wensen besproken. Installatie- en tegelwerk van goede kwaliteit, een dubbele wastafel en een ruime inloopdouche waren belangrijke wensen. Tijdens de verbouwing waren de bewoners op vakantie. Bij terugkomst waren ze dan ook aangenaam verrast door het eindresultaat!

Vernieuwde indeling 

Om de wensen van de bewoners te realiseren is de badkamer flink veranderd. In overleg met de klant is het toilet verplaatst, zodat er genoeg ruimte was voor een inloopdouche. Het toilet is vervangen door een wandcloset uit het Baden+ huismerk assortiment, met een bedieningspaneel van TECE. De grote grijze vloertegels zijn gecombineerd met decortegels van dezelfde serie in stroken van verschillende hoogtes. Daardoor is een speels effect ontstaan. Om toch een lichte badkamer te creëren zijn de witte wandtegels van 30 x 60 cm gebruikt.

Luxe toepassingen

Onze specialisten hebben liefde voor het vak. Met veel enthousiasme hebben ze dan ook een badkamer gerealiseerd die alles in huis heeft. Zo is het plafond verlaagd, om inbouwspots te kunnen plaatsen voor de verlichting. Het badkamermeubel van Baden+ is uitgevoerd in Larino grijs en is voorzien van een dubbele wastafel met wastafelkranen van Grohe. Daarboven één grote spiegel met ingebouwde verlichting.

Ruime inloopdouche

De ruime inloopdouche beslaat nu de gehele breedte van de badkamer. De Easydrain afvoer kan veel water afvoeren, wat goed uitkomt met de heerlijke Grohe Rainshower. Deze douchekraan is superhandig in gebruik. Met drukknoppen wisselt u gemakkelijk tussen de handdouche en de regendouche. Bovendien kan de kraan door de brede en platte bovenkant ook nog als afzetplankje worden gebruikt. 

Ruime badkamer in Nieuwegein - luxe mogelijkheden en meer informatie of advies
Ruime badkamer in Nieuwegein - luxe mogelijkheden en meer informatie of advies

Meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze complete badkamer in Nieuwegein? We gaan graag met je in gesprek, om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van onder andere Houten, Utrecht, Nieuwegein en Schalkwijk. 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken