Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close

Moderne badkamer
in Houten

Moderne badkamer in Houten - Moderne badkamer in Houten Moderne badkamer in Houten - Moderne badkamer in Houten  

Moderne badkamer in Houten - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een moderne badkamer 

Gemaakt door:Aangenaam Badkamers
Woonplaats:Houten
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Ruime inloopdouche en onderhoudsvriendelijke tegels

Aangenaam Badkamers heeft in Houten een stijlvolle, moderne badkamer gerealiseerd. De klant had voor het ontwerp twee belangrijke wensen. Een ruime douche, die een makkelijke instap heeft en nieuwe tegels die gemakkelijk te onderhouden zijn. Wij gingen aan de slag met een slim ontwerp. 

Creatief ontwerp 

Een nieuwe badkamer is een keuze voor jaren. Een slim en creatief ontwerp is daarom erg belangrijk! Om een ruime inloopdouche te laten passen in de badkamer, heeft onze badkamerontwerper creatief met de ruimte gespeeld. Door het toilet te verplaatsen naar de raamzijde was het mogelijk een grotere douchecel met Sealskin douchewanden te plaatsen.  

Luxe producten in de badkamer

De Croma Select douchekraan van Hansgrohe met regendouche en handdouche is zuinig in waterverbruik, zonder concessies te doen aan het douchecomfort. De designradiator van Baden+ zorgt vervolgens voor een verwarmde handdoek. Zo kan de klant optimaal genieten van de inloopdouche! Ook het badkamermeubel van Bruynzeel is voorzien van een Hansgrohe kraan uit de Talis E serie. Het meubel met enkele wastafel is compact, maar dankzij de onderkast en de spiegelkast is er volop opbergruimte! 

Moderne badkamer in Houten - luxe mogelijkheden en tegelcombinatie
Moderne badkamer in Houten - luxe mogelijkheden en tegelcombinatie

Sphinx wandcloset en een mooie tegelcombinatie

Het tegelwerk is een combinatie van grote witte 30 x 60 cm Grandeur wandtegels en grijze Piccadil vloertegels van 60 x 60 cm. Door de formaten van de tegels zijn er weinig voegen aanwezig en zijn deze makkelijk te onderhouden. Om de badkamer een modern karakter te geven zijn op de wand achter het Sphinx Rimfree toilet dezelfde kleur tegels in stroken toegepast. De toiletrolhouder en reserverolhouder van Looox zijn elegant in de achterwand verwerkt. Zo is deze moderne badkamer van alle gemakken voorzien. 

Moderne badkamer in Houten - Meer informatie of advies

Meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze complete badkamer in Houten? We gaan graag met je in gesprek, om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van onder andere Houten, Utrecht, Nieuwegein en Schalkwijk. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken