Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
De badkamertrends van 2020 - De badkamertrends van 2020

De badkamertrends van 2020

Elk jaar zijn er mooie woontrends die de show stelen. Dit jaar wordt de badkamer een echte leefruimte, met een verrassende look. Ontdek de 6 badkamertrends die 2020 memorabel gaan maken!

Warme kleuren en materialen 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Deze trend heeft ook invloed op de kleuren en materialen in onze woning. Natuurlijke, warme kleuren staan in 2020 centraal. De kleur van het jaar is niet voor niets een grijsgroene tint. In de badkamer zien we natuurlijke materialen, zoals natuursteen en hout. Daarnaast worden zachte pasteltinten populairder, vaak gecombineerd met stoerdere meubels en tegels.

Tip: ook accessoires en kranen in metallic tinten als goud en koper geven een warme uitstraling. 

De badkamertrends van 2020 - 1. warme kleuren 2. grote tegels
Tegels badkamer aanbieding

Grote tegels en modieuze kleuren 

Het formaat van de badkamertegels neemt toe. Wat dacht je van grote platen in marmerlook of terrazzo als basis? Zulke tegels vergroten de ruimtelijkheid in je badkamer en hebben als voordeel dat je minder voegen ziet. Kleinere, handgevormde tegels in modieuze kleuren gaan we ook zien in 2020. Portugese mozaïektegels, visgraat pasteltegels, hexagon en nog veel meer.

Dit zijn maar een paar van de hippe kleur- en tegeltrends van 2020. In ons badkamerboek vind je veel meer inspiratie. Vraag het badkamerboek gratis aan!

De badkamertrends van 2020 - Banner - Badkamerboek Trends

Alle badkamertrends in één boek

Ons badkamerboek staat boordevol badkamers, trends en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij Aangenaam Badkamers in Houten. 

NU RESERVEREN

  

Badkamerspiegel als blikvanger 

De spiegels van nu zijn letterlijk blikvangers. Groot, opvallend en super trendy. Zo doorbreek je met een ronde spiegel de strakke lijnen in de badkamer. Spiegels met zwarte of metallic contouren geven een stoer effect aan je badkamer. De nieuwste spiegels zijn vaak uitgerust met technische snufjes, zoals spiegelverwarming en touchbediening.

Meer trendy badkamerspiegels vind je in onze blog over spiegeltrends. Ook leuk: vraag ons 140-pagina-dikke badkamerboek aan voor heel veel badkamerinspiratie en handige tips.

De badkamertrends van 2020 - 3. Spiegels als blikvanger 4. Digitalisering
De badkamertrends van 2020 - 3. Spiegels als blikvanger 4. Digitalisering

Digitalisering in design en techniek

Techniek ontwikkelt zich razendsnel. De wereld wordt digitaler en ook in de badkamer zien we steeds meer technische snufjes. Zo reinig je je onderlichaam tegenwoordig met water, laat je vanaf je smartphone het bad alvast vollopen en schakelt het licht automatisch in als je de badkamer binnenloopt. Ook het design van de badkamerproducten speelt hier op in. Zo lijkt de schotelvormige Rainfinity douche uit de toekomst te komen.

Duurzaam en milieubewust 

We zijn bewuster van het milieu en leven duurzamer. De interesse in handgemaakte producten, gerecyclede materialen en milieuvriendelijke technieken neemt alsmaar toe. Onze merken bewijzen dat design en duurzaamheid hand in hand gaan. Kijk maar eens naar deze elektrische designradiatoren, meubels van verantwoord eikenhout en waterbesparende douchesystemen

De badkamertrends van 2020 - 5. Duurzaam en milieubewust 6. kleiner wonen
De badkamertrends van 2020 - 5. Duurzaam en milieubewust 6. kleiner wonen

Kleiner wonen

Zeker in steden wordt er ruimte-efficiënt gebouwd, waardoor mensen kleiner gaan wonen. Ook de badkamer neemt af in grootte, maar dat wil niet zeggen dat de ruimtelijkheid verloren hoeft te gaan. Met een slimme indeling van jouw badkamerspecialist zijn er verrassend veel trendy mogelijkheden. Denk aan multifunctionele meubels, ruimtebesparend sanitair of inklapbare douchedeuren. Jouw badkamerspecialist laat in een 3D-ontwerp graag de mogelijkheden zien.

Vraag ons badkamerboek gratis aan voor veel slimme indelingstips.

Deel dit artikel
Gerelateerde blogs
 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat retro tegels weer helemaal van nu zijn?

Lees meer
 

Maak een moodboard van je badkamerwensen

Kom je op onze website leuke ideeën tegen voor je nieuwe badkamer? Sla ze dan gelijk op met ons online moodboard. 

Lees meer
 

Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer

Waar vind je inspiratie voor je badkamer? We zetten de top 5 op een rij. Speur ze af voor jouw droombadkamer!

Lees meer
De badkamertrends van 2020 - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
Waardering van onze klanten
De badkamertrends van 2020 - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties