Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close

Binnenkijken bij...
een tropische badkamer

Binnenkijken in een tropische badkamer - Binnenkijken in een tropische badkamer Binnenkijken in een tropische badkamer - Binnenkijken in een tropische badkamer  
Binnenkijken in een tropische badkamer - samenvatting tropische badkamer

Binnenkijken bij...
Een tropische badkamer

Gemaakt door:Aangenaam badkamers
Woonplaats:Houten
Type badkamer:Tropische badkamer met een maatwerk douchecabine, Sunshower, zwarte kranen en regendouche.

Tropische tegels creëren exotisch sfeertje

In de doucheruimte en achter het toilet hebben onze klanten gekozen voor tropische tegels die een exotische sfeer creëren. Met weelderige bladeren, uitheemse diersoorten en heldere blauwtinten brengen deze wandtegels een stukje regenwoud naar de badkamer. Deze keramische tegels zijn eenvoudig schoon te maken, waardoor ze perfect zijn voor een vochtige omgeving.

Binnenkijken in een tropische badkamer - Tropische tegels zorgen voor een exotisch sfeertje
Binnenkijken in een tropische badkamer - Tropische tegels zorgen voor een exotisch sfeertje

Sunshower en regendouche: pure verwennerij

Niets in de badkamer zegt 'tropisch paradijs' als een riante regendouche en een Sunshower. Onze klanten genieten dagelijks van de luxe en ontspanning die hun doucheruimte nu biedt. Met een Sunshower combineer je de weldaad van infraroodwarmte en zonlicht voor een heerlijke huidverzorging. De riante regendouche geeft je een gevoel van een tropische regenbui.

Met weelderige bladeren, uitheemse diersoorten en heldere blauwtinten brengen deze wandtegels een stukje regenwoud naar de badkamer.

Maatwerk douchecabine: past in elke ruimte

Niet elke badkamer is hetzelfde, maar dat betekent niet dat je concessies aan stijl en functionaliteit moet doen. Onze klanten kozen voor een maatwerk douchecabine. Omdat deze speciaal op maat gemaakt is, past deze perfect in de ruimte. Of je nu een kleine badkamer hebt of juist de luxe van ruimte, bij Aangenaam Badkamers creëren we een douchecabine die naadloos aansluit op jouw wensen. Geef je badkamer een persoonlijke touch met maatwerk en geniet van de perfecte douche-ervaring.

Binnenkijken in een tropische badkamer - Maatwerk douchecabine: past in elke ruimte
Binnenkijken in een tropische badkamer - Maatwerk douchecabine: past in elke ruimte

Matzwarte kranen: tijdloze elegantie

Matzwarte kranen zijn tijdloos. Geen wonder waarom onze klanten er verliefd op zijn. Zwart is nou eenmaal tijdloos. Daarom is deze kleur ook doorgevoerd in de designradiator. Gezien het gezin tijdens de ochtendspits met meerdere mensen in de badkamer staat, is dit tweepersoons wasmeubel de perfecte keuze. De houtlook onderkast past goed bij de tropische tegels. Zo creëerden we een stijlvolle badkamer die niet op comfort inlevert.

Binnenkijken in een tropische badkamer - Meer informatie of advies

Meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze tropische badkamer in Houten? We gaan graag met je in gesprek, om speciaal voor jou een uniek badkamerontwerp te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van onder andere Houten, Nieuwegein en Schalkwijk. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken in een tropische badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Houten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken