Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close

Binnenkijken bij...
een Terrazzo badkamer

Binnenkijken in een terrazzo badkamer - Binnenkijken in een terrazzo badkamer Binnenkijken in een terrazzo badkamer - Binnenkijken in een terrazzo badkamer  
Binnenkijken in een terrazzo badkamer - samenvatting terrazzo badkamer

Binnenkijken bij...
Een terrazzo badkamer

Gemaakt door:Aangenaam badkamers
Woonplaats:Weesp
Type badkamer:Kleine badkamer, toilet en hal in een jaren dertig woning
Wensen v/d klant:Een complete badkamer met een warme uitstraling, passend bij de rest van de woning

Welkom bij Aangenaam Badkamers, dé plek waar terrazzo badkamerdromen werkelijkheid worden. Vandaag nemen we je mee naar Weesp waar we een badkamer, toilet en hal een make-over gaven. Deze keer een moderne badkamer met een knipoog naar de jaren dertig, compleet met terrazzo tegels en matzwarte accenten. Ben je klaar voor een flinke dosis terrazzo inspiratie? Lees snel verder!

Terrazzo badkamer, overspoeld met zonlicht

Zodra je een voet op de speelse terrazzovloer zet, word je begroet door een royale lichtinval. Het zonlicht stroomt de ruimte binnen en laat de speelse terrazzo tegels en terracotta kleuren op de muur volledig tot hun recht komen. Het grote raam maakt de ruimte optisch groter. De badkamer voelt als een plek waar je kunt opladen en nieuwe energie krijgt. Heerlijk!

Wil je jouw badkamer ook een Italiaanse flair geven? Overweeg dan zeker een terrazzo badkamer.

Warm terracotta op de muur

Met hun karakteristieke mengeling van grijze tinten, is er op slimme wijze gebruik gemaakt van terrazzo in deze badkamer. Je vindt ze op de vloer, achter het toilet en zelfs als inbouw voor het bad. De vrolijkheid spat van de terracotta kleurige wandtegels af. Ze brengen warmte, geborgenheid en sfeer. Door te kiezen voor een volsteensverband bewaren we de rust te midden van alle terrazzo spikkels.

Ontspannen in terra-terrazzo stijl

Onder het grote raam komen rustige grijstinten van het terrazzo harmonieus samen met terracotta rood. Precies daar schittert een comfortabel ligbad dat naadloos is ingebouwd. Zet een glas wijn, een geurkaars en een goed boek of tablet op de badplank, en je creëert je eigen persoonlijke spa-ervaring in een handomdraai. De vraag is, in welk verhaal ga je je onderdompelen terwijl je geniet van dit heerlijke bad?

Binnenkijken in een terrazzo badkamer - Ontspannen in stijl | Warme douche
Binnenkijken in een terrazzo badkamer - Ontspannen in stijl | Warme douche

Ultiem douchegenot 

Aan de rechterkant van deze terrazzo badkamer prijkt een moderne inloopdouche. Stap binnen en laat je verwennen door een douche-ervaring van topklasse. Het transparante glas van de douchewanden geven een ruimtelijk gevoel. De trendy matzwarte profielen en scharnieren ogen strak. Voor het ultieme comfort hebben we gekozen voor een Easy Drain douchegoot die zorgt voor een vlotte waterafvoer. Dankzij de driehoekige plankjes heb je jouw favoriete shampoos, conditioners en douchegels altijd binnen handbereik. Jouw dagelijkse douche wordt een ware verwennerij in deze badkamer.

Bij Aangenaam Badkamer geloven we dat de badkamer het hart van je huis is, een plek waar je dag begint en eindigt

Matzwart, de wingman van grijs terrazzo

Links naast de deur vind je het houtlook wasmeubel met daarboven een schitterende witte wastafel en tijdloze matzwarte kranen. Je kunt jezelf bewonderen in een ronde spiegel, voorzien van sfeervol diffuus licht en - uiteraard - een zwart kader. Matzwart schittert overal in deze terrazzo badkamer. Kijk maar naar de kranen in de douche, bij het bad en zelfs boven het toilet zien we een zwart bedieningspaneel. Deze trendy kleur past prachtig bij de grijstinten in de terrazzo tegels.

Lees ook: Badkamerkleuren van dit moment

Binnenkijken in een terrazzo badkamer - Wasmeubel | Toilet en hal
Binnenkijken in een terrazzo badkamer - Wasmeubel | Toilet en hal

Transformatie van het toilet en de hal

We hebben we niet alleen de badkamer aangepakt, maar ook de hal en het toilet een indrukwekkende make-over gegeven. De prachtige terracotta accenttegels uit de badkamer, zien we hier terug. Dit keer niet gecombineerd met terrazzo, maar met Portugese tegels die een subliem jaren dertig gevoel oproepen. Met deze keuze sluit het tegelwerk naadloos aan bij de glas-in-loodramen. 

Bekijk ook: Tegeltrends van dit moment

Binnenkijken in een terrazzo badkamer - Zelf ook een terrazzo badkamer?

Meer informatie of advies?

We hopen dat deze binnenkijker je geïnspireerd heeft en je laat zien hoe je een terrazzo badkamer kunt creëren die perfect bij jouw stijl past. Als je meer wilt ontdekken over onze producten en diensten, nodigen we je graag uit om onze showroom in Houten te bezoeken. We maken graag een uniek badkamerontwerp speciaal voor jou. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van onder andere Houten, Nieuwegein en Schalkwijk. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken in een terrazzo badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Houten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken