Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een shiny badkamer
in wijk bij duurstede

Binnenkijken bij een shiny badkamer - Binnenkijken bij een shiny badkamer Binnenkijken bij een shiny badkamer - Binnenkijken bij een shiny badkamer  
Binnenkijken bij een shiny badkamer - samenvatting shiny badkamer

Binnenkijken bij...
Een shiny badkamer

Gemaakt door:Aangenaam badkamers
Type badkamer:Luxe badkamer en toilet volgens de Shiny meets Mid-Century-trend
Wensen v/d klant:Een marmerlook badkamer met een luxe uitstraling
Woonplaats:Wijk bij Duurstede

In het hart van Wijk bij Duurstede bevindt zich een badkamer die je meeneemt naar een wereld van luxe. De bewoners hebben hun droombadkamer kunnen realiseren met behulp van Aangenaam Badkamers in Houten. Bij binnenkomst in de showroom vielen ze meteen voor de prachtige marmeren badkameropstelling en combineerden deze inspiratie met de trend "Shiny meets Mid Century". Het resultaat? Een adembenemende badkamer die enorm veel luxe uitstraalt.

Binnenkijken bij een shiny badkamer - Een ode aan marmer

Marmer voor super-de-luxe uitstraling

De badkamer is een ode aan marmer, waarbij wit marmer met beige aders de vloer siert en glanzend bruin marmer met koperkleurige aders de wanden verfraait. Deze keuze voor marmer zorgt voor een exclusieve 'shiny' look. Geborsteld RVS inbouwkranen van Hotbath, een royaal badmeubel van Ink, en een ruim bad ingebouwd in bruin marmer versterken het luxe gevoel.

Het kleurenschema van de badkamer kan het beste worden omschreven als shiny, luxe en rijk. Koper, goud, zilver, alle edelmetaal-kleuren komen voorbij. De diepzwarte deur zorgt voor een gedurfde en stijlvolle touch.

Lees ook: Badkamerkleuren van dit moment

Indeling en ontwerp van deze shiny badkamer

Bij binnenkomst in de badkamer vind je aan de linkerhand het ligbad, dat we hebben ingebouwd en accentueren met een ledstrip aan de onderzijde. Recht voor je kijk je aan tegen een royaal badmeubel, bestaande uit twee delen. Er is ruimte bewaard tussen de wastafel en de onderkast zodat de luxe hotel handdoeken klaarliggen om gepakt te worden. Boven het wasmeubel hebben we een grote ronde spiegel met goudkleurige rand opgehangen. Aan je rechterhand is een handdroger, een handdoekradiator en een zitje te vinden.

Voor extra gemak en privacy is er een separaat toilet gerealiseerd, waar de materiaalkeuzes van de badkamer zijn doorgetrokken. Ondanks dat het aparte ruimtes zijn, vormen ze toch een schitterend geheel. 

Binnenkijken bij een shiny badkamer - Shiny badkamer: Indeling en ontwerp
Marmer is het ultieme symbool van klasse
Binnenkijken bij een shiny badkamer - Verlichting speelt een centrale rol

Luxe begint met de juiste verlichting

Verlichting speelt een cruciale rol in het creëren van een luxueuze badkamerervaring. De juiste verlichting kan niet alleen de uitstraling van de badkamer naar een hoger niveau tillen, maar ook de functionaliteit van de ruimte aanzienlijk verbeteren. Daarom hebben we een stijlvol verlichtingsplan opgenomen in het ontwerp. 

Naast de verlichte spiegel, zijn er ledstrips aangebracht onder de wastafel, het wasmeubel en het bad. Ook de nis boven het bad is voorzien van sfeerverlichting, wat zorgt voor een zachte en ontspannende sfeer. Plafondspotjes mochten natuurlijk niet ontbreken. Bij het wasmeubel hingen we een vintage lamp van glas met een goudkleurig armatuur op. Dit maakte het plaatje compleet.

Binnenkijken bij een shiny badkamer - Zelf ook een shiny badkamer?

Ook een shiny badkamer? 

Hopelijk hebben we je met deze shiny binnenkijker geïnspireerd. Als je meer wilt weten over de toepassing van marmer of onze diensten, nodigen we je graag uit om onze showroom.

We maken graag een uniek badkamerontwerp speciaal voor jou. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van onder andere Houten, Nieuwegein en Schalkwijk. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een shiny badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Houten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken