Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij

Binnenkijken bij een landelijke badkamer
in een stolpwoning

Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Binnenkijken bij een landelijke badkamer  

Binnenkijken bij...
Familie Stinesen

Aan het woord:Vincent en Marian Stinesen
Woonplaats:Duiven (Gelderland)
Type badkamer:Luxe badkamer voor gezin met oudere kinderen

Badkamer met grote inloopdouche

Een badkamer met zo’n luxe, grote inloopdouche: dát leek de familie Stinesen uit Duiven fantastisch. Nu de kinderen ouder zijn, is een bad immers niet meer nodig. De combinatie van eigen inzicht en een goed interieuradvies leidde tot een schitterende badkamer met grote inloopdouche.

Ieder z'n ding

Vincent en Marian Stinesen zijn nogal precies, dus bereiden ze zich altijd goed voor. Daarbij hebben ze eigenlijk altijd dezelfde taakverdeling, vertelt Vincent lachend: “Marian is vooral van de afdeling ‘Mooi’ en ik ben meer van de afdeling ‘Praktisch’. Daarin vullen we elkaar mooi aan. Zo ging het ook nu met de vervanging van de badkamer.”

Binnenkijken bij een landelijke badkamer - afbeeldingen
Binnenkijken bij een landelijke badkamer - afbeeldingen
Iedereen kan nu op z’n eigen manier douchen: pure luxe!

Modern-landelijke stijl

Ze maakten van tevoren een uitgebreid wensenlijstje en dachten vast na over de stijl en indeling. “We wilden strak, maar wel warm en gezellig. De modern-landelijke stijl spreekt ons erg aan”, vertelt Marian. “Dus: mooie, grote, lichte tegels in combinatie met warmere materialen." Ze wijst: “Vandaar ook de variatie met die mozaïektegeltjes. Die doorbreken de strakke lijnen en maken het gezellig. En we hebben op alle kamers boven laminaat met houtlook, dus leek het me mooi om die lijn ook in de badkamer door te trekken.” Marian had al mooie tegels met houtlook gezien die datzelfde effect geven. Die zijn het dus geworden.

Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Alinea 2
Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Alinea 2

Badkamer met oudere kinderen

Een andere belangrijke eis: ze wilden het bad vervangen door een grote inloopdouche. Marian: “Een bad was handig toen de kinderen nog klein waren. Maar nu ze ouder zijn – 15 en 16 jaar - is een douche veel praktischer. In overleg met de kinderen hebben we gekozen voor zo’n lekkere luxe stortdouche, met het Selectsysteem van Hansgrohe. Van regen tot waterval: iedereen kan nu zijn eigen manier van douchen kiezen. Dat is zo’n luxe gevoel! We genieten er nog elke dag van.”

Van regen tot waterval: iedereen kan nu zijn eigen manier van douchen kiezen. 

Geen standaard badkamermeubel

Vincent is vooral blij met de oplossing voor de wastafel: “We wilden graag een blad met van die opzetkommen. Ik twijfelde over hout, want hoe houd je dat mooi? Gelukkig zagen we in de showroom deze oplossing met dit prachtige betonnen blad.”

Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Alinea 4
Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Alinea 4

Prachtige oplossing 

Wel maakte hij zich zorgen over de draagconstructie. “Ik wilde namelijk per se geen standaard badkamermeubel eronder. Daar ben ik echt allergisch voor! Maar ook hier werd duidelijk dat Baden+ niet alleen een technische achtergrond heeft, maar ook interieuradvies geeft: ze kwamen met het voorstel van een praktisch kastje aan het ene uiteinde en een handdoekbeugel aan het andere. Prachtig, toch?!” Op zoek naar nog meer inspiratie bij mensen thuis? Lees de verhalen in ons lookbook.

Deel dit artikel
Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
24-08-2020
Waardering van onze klanten Men hanteert een sterk concept. Namelijk het gehele proces van begin tot eind binnen het eigen bedrijf met 1 aanspreekpunt.
Binnenkijken bij een landelijke badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties