Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close

Luxe badkamer in Amersfoort

Binnenkijken bij een luxe badkamer in Amersfoort (Landelijk en Aangenaam) - Binnenkijken bij een luxe badkamer in Amersfoort (Landelijk en Aangenaam) Binnenkijken bij een luxe badkamer in Amersfoort (Landelijk en Aangenaam) - Binnenkijken bij een luxe badkamer in Amersfoort (Landelijk en Aangenaam)  

Binnenkijken bij...
Een luxe badkamer 

Gemaakt door:Aangenaam badkamers
Woonplaats:Amersfoort
Type badkamer:Luxe badkamer

De rust en ruimtelijkheid van deze luxe badkamer, sluiten helemaal aan bij de wens van dit gezin voor een ruimtelijke badkamer met Spa-gevoel. Het vrijstaande bad biedt de mogelijkheid om volledig tot rust te komen. De volle regendouche is perfect voor een dagelijks verkwikkend moment. Naast een ontspannen sfeer was duurzaamheid een belangrijk thema voor deze bewoners: zij investeerden in een warmtepomp en zonnepanelen voor hun huis. Om ook hun badkamer zo duurzaam mogelijk in te richten kozen zij voor waterbesparende kranen en zuinige ledverlichting.

Wat het mooiste is aan deze badkamer? Niet één ding. Alles is exact en perfect naar wens. Het is super!

Eenheid in huis

Aangenaam badkamers realiseerde op de begane grond van deze woning nóg een badkamer. Deze badkamer is volledig in dezelfde stijl ingericht. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de tegelkeuze: fraaie marmertegels van het chique merk Maxfine. Maar ook het bad, badkamermeubel en de kranen zijn volledig in harmonie met de badkamer op de eerste etage.

Binnenkijken bij een luxe badkamer in Amersfoort (Landelijk en Aangenaam) - Alinea 2
Binnenkijken bij een luxe badkamer in Amersfoort (Landelijk en Aangenaam) - Alinea 2

Ook op zoek naar zo'n mooie badkamer?

Wil je ook zo’n luxe badkamer? Baden+ realiseert voor de meest uiteenlopende wensen de mooiste badkamers. Ook voor jouw badkamer maken we graag een stijlvol badkamerontwerp. Wij werken ook in de wijde omgeving van Amersfoort.

Vrijstaand bad en luxe douche

Vanuit dit vrijstaande bad kijk je ’s avonds zó naar de sterrenhemel. Hoe ontspannen is dat? De vrijstaande badkraan maakt dit chique bad compleet. Ook voor douchen biedt deze badkamer lekker veel ruimte: kijk eens naar de luxe douche, met tweedelige douchewand, bestaande uit een vast deel en een douchedeur van mooi donker veiligheidsglas. Het meest opvallend aan deze douche is de ronde hoofddouche met maar liefst 50 cm doorsnede. Hiermee geniet je iedere douche van een weldaad aan water.

Binnenkijken bij een luxe badkamer in Amersfoort (Landelijk en Aangenaam) - Vrijstaand bad als eyecatcher
Binnenkijken bij een luxe badkamer in Amersfoort (Landelijk en Aangenaam) - Vrijstaand bad als eyecatcher

Breed badkamermeubel met dubbele wastafel

Bij deze familie uit Amersfoort is dringen voor de wastafel voorgoed verleden tijd: dit brede badkamermeubel met twee wastafels biedt lekker veel ruimte. En met de bijpassende spiegel met ledverlichting komt ieder gezinslid altijd goed voor de dag. Het geheel oogt ruimtelijk en opgeruimd, mede dankzij de strakke inbouwkranen van Keuco.

Binnenkijken bij een luxe badkamer in Amersfoort (Landelijk en Aangenaam) - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Met liefde gemaakt
Afspraak maken