Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een vrolijke Terrazzo badkamer in Utrecht

Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht - Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht - Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht  
Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht - samenvatting vrolijke badkamer in utrecht

Binnenkijken bij...
Een vrolijke terrazzo badkamer

Gemaakt door:Aangenaam Badkamers
Woonplaats:Houten
Type badkamer:Kleurrijke badkamer
Wensen v/d klant:Een frisse badkamer met heldere uitstraling, vrolijke accenten en een moderne afwerking.

Aangenaam Badkamers heeft weer een bijzondere badkamer renovatie uitgevoerd. We nemen je graag mee naar Utrecht. Daar stelen speelse terrazzo tegels vol kleurrijke spikkels de show in de badkamer. Ontdek hoe een goed ontworpen ruimte je elke dag weer kan opvrolijken. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Vrolijke terrazzo badkamer INSPIRATIE

De eigenaren van deze vrolijke badkamer zijn een jong, dynamisch gezin met twee kinderen. Als drukbezette ouders wilden ze een functionele en ontspannende ruimte creëren, een plek waar ze even kunnen opladen na een hectische dag. Hun belangrijkste wens: een frisse badkamer met een heldere uitstraling, vrolijke accenten, en een moderne, strakke afwerking.

Vrolijke terrazzo met kleurrijke spikkels

Bij binnenkomst valt meteen de vrolijke terrazzo tegelvloer op. Met zijn kleurrijke spikkels zet hij de toon voor een positieve gemoedstoestand. Het bleef niet bij de vloer! Ook een deel van de wanden mochten we betegelen met deze heerlijke tegel. 

Achter het wasmeubel, het toilet en in de douche hebben we ook terrazzo tegels aangebracht. Een praktisch detail in de douche is het randje waarop zeepjes en shampoo gezet kunnen worden. Ook bevat de transparante douchewand een handdoekhouder waarop natte handdoeken kunnen drogen. Erg handig!

Het is duidelijk dat er bij het ontwerp van deze ruimte veel aandacht is besteed aan details, lichtval en kleurgebruik.

Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht - Vrolijke terrazzo met kleurrijke spikkels
Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht - Vrolijke terrazzo met kleurrijke spikkels

Lichte basis met matzwarte details

De lichte, witte basis van de tegels zorgt voor een frisse en heldere uitstraling, terwijl de gekleurde spikkels een speelse twist geven aan het geheel. De niet-betegelde muren hebben we afgewerkt met strak stucwerk. 

Voor een moderne en strakke uitstraling hebben we matzwarte accenten toegevoegd, in de vorm van kranen, een radiator en andere accessoires. Deze donkere accenten zorgen voor een mooi contrast met de lichte basis en geven de badkamer een eigentijdse, stijlvolle look. 

Vrolijke terrazzo tegels geven de badkamer een mediterraans tintje

Hout brengt warmte in terrazzo badkamer

Een opvallend kenmerk van deze badkamer is het prachtige houten badmeubel. Dit meubel van Ink, met zijn warme houttinten, brengt een natuurlijke en rustgevende sfeer in de ruimte. Het biedt niet alleen voldoende opbergruimte voor handdoeken en toiletartikelen, maar oogt ook elegant. De combinatie van het hout met de matzwarte accenten zorgt voor een stijlvol contrast en een moderne uitstraling.

Lees ook: Badkamerkleuren van dit moment

Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht - Wasmeubel | Separaat toilet
Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht - Wasmeubel | Separaat toilet

Ook terrazzo in het toilet

Ten slotte is er gekozen om het toilet beneden ook te betegelen met de vrolijke terrazzo tegel. Het toilet is strak en modern ingericht, in dezelfde stijl als de badkamer. Dit zorgt voor eenheid en harmonie in het interieur. De aparte ruimte maakt het mogelijk om de badkamer en het toilet tegelijkertijd te gebruiken, wat ideaal is voor een jong gezin. 

Bekijk ook: Tegeltrends van dit moment

Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht - Zelf ook een vrolijke terrazzo badkamer?

Zelf ook een vrolijke terrazzo badkamer?

Wat deze vrolijke badkamer echt bijzonder maakt, is hoe alle elementen samen een harmonieuze en opgewekte sfeer creëren. De combinatie van de vrolijke terrazzo tegels, warme houttinten en strakke, matzwarte details zorgt voor een ruimte waar je elke dag met plezier begint en eindigt.

We nodigen je graag uit om onze showroom in Houten te bezoeken voor meer inspiratie en advies. Daar maken we graag een uniek badkamerontwerp speciaal voor jou. Wees welkom!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een vrolijke terrazzo badkamer in Utrecht - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Houten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken