Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een lichte badkamer

Binnenkijken bij een lichte badkamer - Binnenkijken bij een lichte badkamer Binnenkijken bij een lichte badkamer - Binnenkijken bij een lichte badkamer  
Binnenkijken bij een lichte badkamer - samenvatting lichte badkamer

Binnenkijken bij...
Een lichte badkamer

Gemaakt door:Aangenaam badkamers
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen v/d klant:Een rustige badkamer met kleuraccenten
Woonplaats:Houten

Bij ons om de hoek in Houten woont een groot gezin dat recent hun droom van een perfecte badkamer heeft waargemaakt. Met een focus op functionaliteit en stijl, hebben wij van Aangenaam Badkamers een prachtige lichte badkamer gecreëerd. De bewoners wilden volledig tot rust kunnen komen in hun nieuwe badkamer, maar ook vrolijke kleuren integreren. Een spannende combinatie! Het resultaat: een ruim aanvoelende badkamer met een heerlijke zen-vibe.

Lichte badkamer in Houten

De inspiratie voor deze lichte badkamer kwam van Pinterest, waar de bewoners talloze ideeën opdeden om hun visie te realiseren. De stijl kan omschreven worden als modern en verfijnd, met een vleugje luxe. De combinatie van de glad gestuukte muren en de levendige visgraat tegels creëert een dynamische, maar toch serene sfeer.

Binnenkijken bij een lichte badkamer - Lichte badkamer: douchehoek met tegels

Douchehoek met visgraat- en betontegels

Een belangrijk aspect van deze lichte badkamer was de behoefte aan veel ruimte en een open indeling. Dit hebben we mooi kunnen integreren in het ontwerp. Denk aan een dubbele wastafel, ruime inloopdouche en strategische plaatsing van het bad. De glad gestuukte wanden versterken het ruimtelijk gevoel.

Hoe mooi stucwerk ook is, de natte zone betegelen is een must. De ruime inloopdouche hebben we daarom voorzien van een rustige betonlook tegel en op de accentwand een decortegel in diverse tinten groen. Op de afvoergoot met tegelrooster van Easydrain konden we de vloertegel doorleggen, waardoor hij opgaat in het geheel.

Bijzonderheden, zoals ingebouwde kranen en vloerverwarming, maken de badkamer niet alleen mooi, maar bieden ook extra comfort.

Accentmuur met wasmeubel

Een van de meest opvallende elementen is de groene visgraat accentwand bij de wastafel. Deze tegels ogen, met hun kleurnuances, natuurlijk en rustig, zonder saai te zijn. Koper voegt met zijn warme, metaalachtige glans, een gevoel van luxe toe. Het contrast tussen de kleuren zorgt voor een dynamisch, maar harmonieus evenwicht.

Koperkleurige accenten op een groene achtergrond trekken subtiel de aandacht. Zo komen die prachtige kranen en spiegels helemaal tot hun recht.

Meubelcombinatie met opbergruimte

Het meubel van Primabad biedt met vier lades veel opbergruimte, wat ideaal is voor een groot gezin. Door eiken met een strakke witte wastafel te combineren, ontstaat een mooie balans tussen natuurlijke en moderne elementen.

De dubbele wasbak maakt het mogelijk voor meerdere gezinsleden om tegelijkertijd gebruik te maken van de badkamer. Iets wat de ochtendroutine aanzienlijk veraangenaamt.

Binnenkijken bij een lichte badkamer - Lichte badkamer: accentmuur met wasmeubel
Koper, groen en wit: een ideale kleurencombinatie voor een ruimte die rust en verfijning wil uitstralen
Binnenkijken bij een lichte badkamer - Vrijstaand bad onder een blanco canvas

Vrijstaand bad onder de schuine wand

Onder de schuine wand plaatsen we een vrijstaand bad. Dit elegante bad vormt het perfecte toevluchtsoord na een lange dag. Het ontwerp van het bad is minimalistisch en past hier perfect, zonder de ruimte te domineren.

De ruimte rondom het bad voelt als een blanco canvas, ideaal voor een moment van rust en verwennerij. Naast het bad staat een vrijstaande badkraan. Deze bevat een koperkleurige PVD afwerking, net als alle andere kranen in de badkamer. Schitterend!

De strategische plaatsing van het bad benut de beschikbare ruimte optimaal

Uitdagingen, ervaringen en resultaat

Zoals bij elke grote renovatie, waren er ook hier enkele uitdagingen. Het nauwkeurig plaatsen van de visgraat tegels vereiste veel precisie om een strak resultaat te bereiken. Daarnaast was het leidingwerk verleggen een delicaat proces. Maar met geduld en vakmanschap is het resultaat prachtig geworden. 

De bewoners zijn enorm blij met hun lichte badkamer. Ze genieten dagelijks van de ruime opzet en de rustige ambiance. Vooral de koperkleurige accenten tegen de groene visgraattegels vinden ze bijzonder geslaagd.

De nieuwe badkamer heeft hun dagelijks leven aanzienlijk verbeterd. Het grote gezin kan nu veel ontspannener gebruik maken van de badkamer, zonder zich beperkt te voelen door de ruimte.

Binnenkijken bij een lichte badkamer - resultaat lichte badkamer
Binnenkijken bij een lichte badkamer - Zelf ook een lichte badkamer?

Ook een lichte badkamer? 

Deze lichte badkamer in Houten is een prachtig voorbeeld van wat we voor jou kunnen betekenen. Hopelijk hebben we je hiermee geïnspireerd. Als je meer wilt weten over badkamers of onze diensten, nodigen we je graag uit om onze showroom te bezoeken.

We maken graag een uniek badkamerontwerp speciaal voor jou. Onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van onder andere Houten, Nieuwegein en Schalkwijk. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een lichte badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Houten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken