Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close

Binnenkijken bij...
een badkamer met groene tegels

Binnenkijken bij badkamer met groene tegels - Binnenkijken bij badkamer met groene tegels Binnenkijken bij badkamer met groene tegels - Binnenkijken bij badkamer met groene tegels  
Binnenkijken bij badkamer met groene tegels - samenvatting badkamer met groene tegels

Binnenkijken bij...
Een badkamer met groene tegels

Gemaakt door:Aangenaam badkamers
Woonplaats:Utrecht De Meern
Type badkamer:Moderne badkamer met groene tegels in visgraatpatroon en zwarte accenten.

Aangenaam Badkamers heeft in Utrecht De Meern een moderne badkamer met groene tegels opgeleverd, helemaal volgens de laatste trends. We ontvingen de klant in onze showroom waar al snel de liefde voor het visgraat tegelpatroon duidelijk werd. Al snel viel het oog op het emeraldgroene tegeltje. Dit vormde het uitgangspunt voor de complete badkamer. 

Met veel plezier verzorgden wij een badkamer ontwerp dat volledig bij de wensen van de klant paste. Dit resulteerde in een badkamer met een natuurlijke uitstraling, die eigentijds aandoet en ruimtelijk voelt.

Emerald groene visgraat tegels

Dat er een accenttegel in visgraatmotief in de badkamer zou komen, was vanaf het begin duidelijk. En dan het liefst in een opvallende, maar toch natuurlijke kleur: groen. Wij raadden aan om deze emerald groene visgraattegel te combineren met een witte wandtegel en een lichtgrijze betonlook tegel op de vloer. Doordat we het in de basis rustig gehouden hebben, ontstond er ruimte voor de emeraldgroene accentwand om te schitteren, zonder het geheel schreeuwerig of druk te maken. Daarbij hebben we gekozen voor witte voegen. Wit steekt lekker af tegen het groen, waardoor het visgraatpatroon nog meer tot zijn recht komt.

Binnenkijken bij badkamer met groene tegels - Emerald groene visgraat tegels
Binnenkijken bij badkamer met groene tegels - Badkamermeubel met dubbele wasbak

Grote ronde spiegel met verlichting

Om de fraaie accentwand van emerald groene visgraattegels nog meer te benadrukken, kozen we voor een grote ronde spiegel van Primabad. Deze spiegel heeft een zwart frame en is voorzien van led-verlichting. Dit warme en zachte licht schijnt niet alleen op diegene die ervoor staat, maar zorgt ook rondom de spiegel voor een mooi effect.

Badkamermeubel met dubbele wasbak

Een prachtige spiegel kan natuurlijk niet zonder een eersteklas badkamermeubel. Om een natuurlijke uitstraling te garanderen, namen we een stoer en robuust meubel in houtlook (Coast, ook van Primabad) op in het ontwerp. We combineren het met een keramisch wastafelblad met stijlvolle afgeronde hoeken, dat hoog boven de wastafelkast uitsteekt.  

Al voor we aan tafel zaten, werd de liefde voor het visgraat tegelpatroon duidelijk.

Badkamer accessoires zwart

Eén van de wensen was: zo veel mogelijk zwart. Mat zwart om precies te zijn. We zagen deze modieuze kleur en afwerking al rondom de spiegel, maar we hebben het ook terug laten komen in de radiator, de accessoires, de douchecabine en natuurlijk de kranen. Dit geeft rust, zorgt voor eenheid en past perfect bij de overige kleuren in deze moderne badkamer. Door voor de SOHO douchecabine van Sealskin te kiezen, krijgt de badkamer een moderne uitstraling en oogt de badkamer groter. Leuk detail: de deur is een schuifdeur, zo maken we slim gebruik van de beschikbare ruimte.

Zwarte douchekraan en wastafelkranen

Last but not least: de mat zwarte Damixa kranen geven deze badkamer een geraffineerde look. Het minimalistische design van de thermostaatkraan is tijdloos. En de ronde vorm van de spiegel zien we terug in de statige wastafelmengkranen. Als trotse zwarte zwanen pronken ze op het witte wastafelblad. Twee stuks, want dat is wel zo praktisch in een gezinsbadkamer.

Binnenkijken bij badkamer met groene tegels - Badkamer accessoires zwart
Binnenkijken bij badkamer met groene tegels - Meer informatie of advies

Meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze complete badkamer in Utrecht? We gaan graag met je in gesprek, om een nieuw badkamerontwerp op maat te maken. Ook onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van onder andere Houten, Nieuwegein en Schalkwijk. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij badkamer met groene tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Houten

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken