Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
close
Badkamertrend glans & rijk - Badkamertrend glans & rijk Badkamertrend glans & rijk - Badkamertrend glans & rijk

Badkamertrend glans & rijk

Glans in de badkamer is een van de grootste badkamertrends van dit moment. Glans was al populair in de jaren ’80 en ’90 en maakt nu een comeback. En wat voor een. Met glanzende materialen, rijke kleuren en de mooiste details. Ontdek de badkamertrend glans & rijk en verander je badkamer in een ruimte vol luxe en glamour.

Glans(rijk)

Met deze trend begin je elke dag in een glansrijke badkamer. Vol luxe, glanzende materialen als marmer en goud. Bijvoorbeeld een marmeren wastafel met gouden kranen, glanzende mozaïektegels en luxe accessoires. Kleuren die passen bij de trend zijn zwart, (rosé)goud, koper, dieppaars, nachtblauw en fluweelgroen. Wat ook opvalt binnen deze trend zijn de kleine details. Denk aan een zwarte marmertegel met koperen aders of een wastafel met gouden plug. Samen zorgen ze voor een sfeervolle badkamer vol luxe.

Bekijk de laatste trends in onze trendfolder

 

Badkamertrend glans & rijk - 1. Glansrijk 2. Glans maakt je badkamer groter en helderder
Badkamertrend glans & rijk - 1. Glansrijk 2. Glans maakt je badkamer groter en helderder

Glans maakt je badkamer groter en helderder

Glans weerkaatst licht en opent de ruimte. Zo kan glans helpen om je kleine badkamer groter te laten lijken, omdat het de muren en vloeren reflecteert en een gevoel van diepte creëert. Glans kan ook helpen om de badkamer te verlichten, vooral als de ruimte niet veel natuurlijk licht heeft. De glans weerkaatst het kunstmatige licht en maakt de ruimte daardoor helderder. Je kunt glans op verschillende manieren in je badkamer brengen. Via wand- en vloertegels, kranen, meubels en accessoires.

Glanzende tegels

Glanzende tegels zijn perfect om de badkamer te transformeren in een luxe ruimte. Het reflecterende oppervlak vangt veel licht en creëert een heldere, open sfeer. Je kunt het groots aanpakken met glanzende XXL tegels in marmerlook bijvoorbeeld. Of kies voor een uniek detail met mozaïektegels in verschillende, rijke tinten. Nog mooier: kies voor een combinatie, zoals in een zwarte badkamer met gouden kranen.

Wist je dat glanzende tegels gemakkelijk te reinigen en onderhouden zijn? Het gladde oppervlak is beter bestand tegen vuil en vlekken dan ruwe tegels.

Badkamertrend glans & rijk - 3. Glanzende tegels 4. Glanzende kranen
Badkamertrend glans & rijk - 3. Glanzende tegels 4. Glanzende kranen

Glanzende kranen

De badkamertrend glans & rijk kun je ook goed in je badkamer brengen met glanzende kranen. Bij voorkeur in een rijke kleur, zoals zwart, goud of koper. Onze merken geven je volop keuze in glanzende kranen. Inbouw of opbouw, voor je wastafel, bad of douche. Voorzien van de beste techniek en de mooiste details. Kijk eens naar deze bijzondere wastafelkraan Axor Citterio E. Het glanzende oppervlak reflecteert de rijke kleuren in de badkamer en het wiebertjespatroon op de hendel maakt de kraan extravagant.

Luxe badkamermeubels

Met luxe meubels maak je een statement in de badkamer. Hout en marmer is een prachtige combinatie die goed bij de badkamertrend glans en rijk past. Dekker Zevenhuizen heeft bijvoorbeeld prachtige eikenhouten meubels met marmeren wastafels. De combinatie van kleuren, materialen en glans is oogstrelend mooi. Je kunt de combinatie ook maken met twee verschillende meubels. Zoals dit fijne ligbad met marmer en een stoomdouche met houten tegels.

Badkamertrend glans & rijk - 5. Luxe meubels 6. Glansrijke badkameraccessoires
Badkamertrend glans & rijk - 5. Luxe meubels 6. Glansrijke badkameraccessoires

Glansrijke badkameraccessoires

Maak je glamorous badkamer compleet met glansrijke accessoires. Handige, gouden beugels. Grote, zachte handdoeken in rijke kleuren. Een gouden bijzettafeltje naast je ligbad met mooie kaarsen voor tijdens je sparitueel. Bij Aangenaam Badkamers hebben we diverse accessoires voor je badkamer en toiletruimte.

Badkamers die passen bij badkamertrend glans & rijk

Bij Aangenaam Badkamers hebben we diverse complete badkamers die passen bij de badkamertrend glans & rijk, zoals:

We ontwerpen graag een badkamer die helemaal past bij jouw stijl en wensen. Maak hiervoor een afspraak met onze badkamerspecialist.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamertrend glans & rijk - 7. Badkamers die passen bij badkamertrend glans & rijk
Deel dit artikel
Badkamertrend glans & rijk - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Met liefde gemaakt
Afspraak maken