Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
Baden+ trendfolder 2022 - Baden+ trendfolder 2022 Baden+ trendfolder 2022 - Baden+ trendfolder 2022

Trendfolder:
Eigentijdse trends voor 2022
met de leukste tips

Onze nieuwe folder geeft je de leukste tips voor je nieuwe badkamer. De tips zijn geïnspireerd op de badkamertrends voor 2022! Lees over de verschillende badkamerstijlen die we in 2022 gaan zien. Past de stijl: stoer, rijk, kalm of zacht helemaal bij jou? Vind je de stoere badkamer mooi met veel zwarte elementen en warme koperkleurige accessoires en kranen? Of spreekt de stijl 'zacht' tot je verbeelding met een variatie aan ingetogen tinten?

Met de trendy producten voor 2022 die je in onze folder vindt, geef je je badkamer een eigentijdse upgrade in een stijl die bij jou past. Ook als je zelf gaat verbouwen. Laat je inspireren en blader door ons Baden+ trendfolder!

Ontdek alle trends voor 2022

Wil je nog veel meer weten over de trends voor 2022? Download dan onze Stijlwijzer. Hierin ontdek je de laatste trends op interieurgebied en hoe je deze stijlen kunt doorvoeren in je nieuwe badkamer. De badkamer heeft alle mogelijkheden in zich om eigentijds voor de dag te komen. Dat zie je in de warme, pure kleuren en materialen en duurzame, innovatieve oplossingen. De badkamer is bovendien de centrale plek in huis waar je echt kunt ontspannen. Hier vinden we de geborgenheid en rust om te ontsnappen aan de waan van de dag. Ook dit zie je terug in de 5 mooiste badkamerstijlen die we voor je in kaart hebben gebracht. Lees er alles over en download de Stijlwijzer 2022.

ONTDEK DE STIJLWIJZER

 

Baden+ trendfolder 2022 - Trends

Inspirende badkamers

Heb je in onze folder de verschillende badkamerstijlen bekeken? Deze stijlen hebben we vertaald naar badkamervoorbeelden. Kijk maar eens naar de stoere badkamer of het zwarte toilet . Onze Scandinavische badkamers passen goed bij de kalme, minimalistische stijl met lichte kleuren en organische vormen. Ben je niet van het minimalistische, maar houd je juist van een rijke uitstraling? Onze luxe badkamers voorbeelden laten prachtige badkamers zien die de vorstelijke stijl 'rijk' representeren. Met veel marmer, gouden kranen en maatwerk. Welke voorbeeld badkamer spreekt jou aan? Ontdek het zelf!

ONTDEK WELKE BADKAMER BIJ JOU PAST

Deel dit artikel
Meer inspiratie
 

Gratis tegelwaaier

Ontdek met de tegelwaaier de mooiste, trendy tegelcombinaties. Vraag 'm direct aan!

Lees meer
 

Binnenkijken bij een zwarte badkamer

Dat de familie van zwart houdt, is meteen duidelijk als je de woning binnenstapt. Met de badkamer als pronkstuk!

Lees meer
 

De badkamertrends
van 2023

Ontdek de top 5 badkamertrends voor 2023. Welke trend steelt jouw hart?

Lees meer
Wij scoren een
05-04-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Kennis
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief