Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij

Reviews over Aangenaam Badkamers

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 104 Aangenaam Badkamers reviews
Communicatie
8.8
Advies
9.4
Offerte
9
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.4

Review door A.J. van der Horst

Geplaatst op 30-07-2021

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Flexibel

Verbeterpunten:
Loodgieter trap afdekken voordat de sloper komt

Review door S. Zijlmans

Geplaatst op 25-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een mooie, nette badkamer door jullie. Zijn er heel blij mee net zoals met de service!

Positieve opmerking:
Reageerde snel

Verbeterpunten:
Geen

Review door D. Adamse

Geplaatst op 02-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf mijn eerste bezoek in de showroom had ik een goed gevoel ! En dat gevoel is gebleven tot aan de oplevering van mijn prachtige badkamer.

Positieve opmerking:
Goed en vriendelijk advies bij aankoop. Meedenken met mijn wensen. En betrokkenheid tijdens de verbouwing.

Verbeterpunten:
Ik zou er geen weten.

Review door K. Rentenaar

Geplaatst op 30-04-2021

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben een hele mooie nieuwe badkamer waar we zeer tevreden over zijn.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken, goede kwaliteit werk en mooie producten

Verbeterpunten:
telefonische bereikbaarheid kan nog beter. werd wel snel teruggebeld

Review door M. Jansen

Geplaatst op 27-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel tevreden met de offerte, samenwerking tussen installateur en leveringen van de spullen. Wij hebben een pracht badkamer!

Positieve opmerking:
Scherpe en duidelijke offerte, korte lijnen met installateur.

Verbeterpunten:
Ik zou het echt niet weten.

Review door H. Willems

Geplaatst op 12-04-2021

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende kwaliteit en een goede service. Goede gespecificeerde offerte.

Positieve opmerking:
Goede vakmensen met kennis van zaken.

Verbeterpunten:
Communicatie over de planning van werkzaamheden naar de klant toe, zou actiever kunnen vanuit de kant van Aangenaam Badkamers. We hebben een aantal keer zelf moeten bellen wie wij konden verwachten en wat ze gingen doen.

Review door R. Cobussen

Geplaatst op 06-04-2021

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
de service en het advies

Verbeterpunten:
het werk liep iets uit ook al had men al 3 weken de tijd gehad.

Review door I. Delfgou

Geplaatst op 09-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal prima!

Positieve opmerking:
Nakomen van afspraken.

Verbeterpunten:
Iets duidelijker aangeven dat je drie nota's krijgt.

Review door T. de Blok

Geplaatst op 03-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Geweldige badkamer en toilet

Positieve opmerking:
Goed advies zonder dwingend te zijn, flexibele bij uitvoering. Denken goed mee in vaststellen behoefte en ontwerp

Verbeterpunten:
Geen

Review door G. de Graaf

Geplaatst op 15-02-2021

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede afspraken. Vakmensen. Goed geïnformeerd in de winkel.

Positieve opmerking:
Netjes werk geleverd

Verbeterpunten:
Nee.

Review door J. Vogelpoel

Geplaatst op 04-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super gewerkt, alles volgens afspraak voor zover over het toeliet

Positieve opmerking:
Gekwalificeerd personeel dat super netjes werkt, top!

Verbeterpunten:
Ik zou zo gauw geen verbeterpunten weten

Review door D. Woudsma

Geplaatst op 14-01-2021

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantgericht, meedenkend en zeer vakbewaam

Positieve opmerking:
oprecht en eerlijk advies

Verbeterpunten:
Ik zou het oprecht niet weten

Review door R. van Valkenburg

Geplaatst op 06-01-2021

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bijzonder tevreden over voortraject en uitvoering van badkamer- en toiletrenovatie.

Positieve opmerking:
Vakkundige mensen op alle fronten.

Verbeterpunten:
Communicatie kon af en toe iets tijdiger.

Review door M. Boer

Geplaatst op 24-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer aangenaam

Positieve opmerking:
Nakomen van afspaken

Verbeterpunten:
geen

Review door Van Schaik

Geplaatst op 01-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Aangenaam

Positieve opmerking:
Kundig en prettig personeel. Zowel in winkel als uitvoerend. Duidelijke afspraken.

Verbeterpunten:
nvt

Review door Peter

Geplaatst op 26-11-2020

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
verbouw van de badkamer en toilet

Positieve opmerking:
Duidelijk de mogelijkheden en onmogelijkheden aangeven. nakomen van afspraken

Verbeterpunten:
geen

Review door M. Bijsterbosch

Geplaatst op 20-11-2020

6
Communicatie 3
Advies 6
Offerte 5
Medewerkers 6
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie spullen, vakwerk, mindere communicatie

Positieve opmerking:
Ze hebben goede zzp'ers aan zich gebonden; echte vakmensen!

Verbeterpunten:
De communicatie kan echt beter. Aan onze kant gingen wat dingen mis waar Aangenaam niks aan kon doen. Maar ook aan de kant van Aangenaam ging niet alles vlekkeloos: zo waren alle tegels verkeerd geleverd. Gelukkig konden we dat snel oplossen zodra we het hadden ontdekt. Ook moesten we zelf achter de schilder aan, en je hoopt toch dat als je een coördinerend bedrijf inschakelt dat dat niet nodig is. Toen onze douche was geïnstalleerd en er na een paar dagen geen warm water meer uit kwam belden we Aangenaam en werden we bij het noemen van onze naam begroet met een diepe zucht. Dat kun je eigenlijk niet doen tegen een klant. We snappen dat het voor Aangenaam ook niet het leukste project is geweest, maar hier konden wij niks aan doen. Alle punten die we aandroegen waren terecht. Gelukkig werd het daarna ook wel vlot opgelost. Aangenaam heeft het erg druk, dus helaas is er wat minder flexibiliteit in de planning. Het viel ons tegen dat het na het stucen nog 3 weken duurde voor er geschilderd kon worden (terwijl er 1 week droogtijd voor stond), en dat we daar zelf achteraan moesten. Al met al zijn we 8 weken zoet geweest met de verbouwing, terwijl er vooraf over 5 weken werd gesproken.

Review door M.M. Hofstee

Geplaatst op 03-10-2020

8
Communicatie 6
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke, kundige mensen, communicatie kon beter. Mooi eindresultaat!

Positieve opmerking:
Vakmanschap, vriendelijkheid, kwaliteit

Verbeterpunten:
Communicatie (daar is ook over gesproken). Door onverhoopte omstandigheden was er wat vertraging waar niet goed over werd gecommuniceerd.

Review door Co Jasperse

Geplaatst op 24-08-2020

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Op aanbeveling bezochten wij de fraaie showroom. Wij hadden gelijk een klik met één van de eigenaars, die na deskundig advies samen met ons een ontwerp maakte van de gewenste badkamer. Dit resulteerde in een voor ons aantrekkelijke offerte. Binnen redelijke termijn vond installatie plaats. Normaliter door eigen vakmensen maar door omstandigheden hoofdzakelijke nu door 1 zzp-er (Peter) die echter regelmatig voor dit bedrijf werk verricht en een allround en creatieve vakman bleek te zijn. Prettig in de communicatie ook. Het resultaat is een prachtige badkamer waar wij zeer blij mee zijn.

Positieve opmerking:
Men hanteert een sterk concept. Namelijk het gehele proces van begin tot eind binnen het eigen bedrijf met 1 aanspreekpunt.

Verbeterpunten:
In het begin tijdens de installatie van de badkamer verliep de communicatie via bedrijf niet optimaal. Alleen via de huistelefoon dan wel email te bereiken. Reactie duurde te lang. Nadien opgelost door hoofdzakelijk contact te houden met de installateur via diens 06-nummer. Wellicht een oplossing om 06 nummers van de verkopers (aanspreekpunt) te vermelden in de offerte.

Review door A. Stoelinga

Geplaatst op 27-06-2020

10
Communicatie 7
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met Aangenaam Badkamers is prima. Vanaf onze twee bezoeken tot de oplevering, alles was goed geregeld. Keurig afgewerkt en men dacht mee bij de uitvoering

Positieve opmerking:
De loodgieter en tegelzetter zijn echt vakmensen met liefde voor het werk.

Verbeterpunten:
communicatie kan soms wat beter, maar was voor ons niet zo storend. Zo stond er een stucker voor de deur (niet afgesproken) terwijl wij weg waren.

Review door M. Monster

Geplaatst op 18-05-2020

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne service, denken goed mee over wensen, praten je niet het allerduurste aan maar denken goed mee over de verschillende opties. We waren zeer te spreken over de snelle tekening en duidelijke offerte. Ook werd er duidelijk afgestemd met ons over de startdatum van de werkzaamheden, maar ook over wie er op welke dag kwam (loodgieter, tegelzetter etc). Heel fijn om te weten! Mannen werken netjes en zorgvuldig. Vooral de tegelzetter heeft supermooi werk verricht! Erg mooie afwerking. Ook kregen we netjes en snel een nieuwe wasbak geleverd toen bleek dat de bak een beschadiging had. We zijn heel blij met de keuzes die we hebben gemaakt voor tegels, sanitair en kranen. Badkamer is een heerlijke plek geworden. Alles is erg naar wens gegaan en we zijn superblij met het nette resultaat!

Positieve opmerking:
Nemen zelf contact op over wie er komt en wanneer. Zijn makkelijk bereikbaar voor advies en vragen. Fijne en persoonlijke service en mooie afwerking in badkamer.

Verbeterpunten:
Op de tekening iets duidelijker afmetingen/afstanden aangeven (leidde soms tot verwarring bij bouwers)

Review door J. Lubbers

Geplaatst op 17-04-2020

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer prettige ervaring met Aangenaam Badkamers gehad, werken netjes en komen de gemaakte afspraken na.

Positieve opmerking:
Zeer klant gericht!! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Verbeterpunten:
geen

Review door RWijd

Geplaatst op 07-04-2020

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig bedrijf, mooie showroom met prijzen, goed en deskundig advies en je krijgt meteen een zeer duidelijke offerte mee, zonder dat gepusht wordt om te tekenen. De offerte kan je dus in alle rust thuis bekijken, wel anders meegemaakt bij van die landelijke ketens. Prettig personeel, zowel in de showroom als uitvoering. En tenslotte een prachtige badkamer als resultaat, zeer tevreden.

Positieve opmerking:
Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden

Verbeterpunten:
Nee, kan er zo geen bedenken, misschien even nog een telefoontje voor de startdatum.

Review door P. van Roosmalen

Geplaatst op 02-04-2020

8
Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooie materialen, fijn kleinschalig, persoonlijke service en prettige samenwerking met installateurs

Positieve opmerking:
Persoonlijke service, open communicatie, oplossingsgericht

Verbeterpunten:
Duidelijk overzicht van werkzaamheden van dag tot dag ontbreekt. Geen adequate communicatie (moet vragen om reactie omdat deze uitblijft), verkeerde communicatie (installateurs worden naar verkeerd adres gestuurd), onduidelijke communicatie (ontbreken van detail werktekening)

Review door R.A. van der Linden

Geplaatst op 28-03-2020

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend werk geleverd met prima service

Positieve opmerking:
Kwaliteit en deskundigheid

Verbeterpunten:
Geen

Review door Jan

Geplaatst op 14-03-2020

10
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden , nette werknemers over de vloer gehad en afspraken netjes nagekomen

Positieve opmerking:
Afspraken nagekomen , prima werk afgeleverd

Verbeterpunten:
Wastafel kast liever hogere lades gehad zodat je grotere spuitbussen rechtop kan zetten

Review door anonymous

Geplaatst op 15-12-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend, goede voorbereiding, netjes gewerkt en mooi resultaat.

Positieve opmerking:
Persoonlijke aandacht en goede begeleiding

Verbeterpunten:
geen

Review door Ineke en Piet

Geplaatst op 07-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben Aangenaam Badkamers via Google gevonden, geen referenties dus. Er was echter gelijk een klik. Wij zijn deskundig begeleid, waarbij prettig werd mee gedacht met onze wensen en ideeën. Dit heeft geresulteerd in een prachtige badkamer.

Positieve opmerking:
* Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.

Verbeterpunten:

Review door Rossum

Geplaatst op 11-09-2019

8
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service, luisteren naar je wensen dringen niks op. Komen afspraken na en denken mee in oplossingen

Positieve opmerking:
Reageren snel, staan altijd klaar en leveren netjes op. Top service

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 19-07-2019

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn positief over Aangenaam Badkamers In de show room werd er goed meegedacht en begeleid. Je merkt dat ze ervaring hebben. Problemen zoals een gat in de muur bij het slopen zijn keurig opgelost.

Positieve opmerking:
Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.

Verbeterpunten:

Vorige1
Wij scoren een
30-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Flexibel
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief