Aangenaam Badkamers
Aangenaam Badkamers
Elzenkade 2
3992 AC Houten
030 633 1941 - info@aangenaam-badkamers.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Houten

Aangenaam badkamers  

Bij Aangenaam Badkamers in Houten bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar inspiratie voor uw nieuwe badkamer. In onze showroom laten we u graag de mooiste badkameropstellingen in uiteenlopende stijlen en trends zien. We stellen ons tot doel om voor u een badkamer te realiseren van hoge kwaliteit, waar u aangenaam kunt ontspannen en genieten! Kom langs en laat u inspireren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Moderne showroom met de nieuwste badkamertrends

We heten u graag van harte welkom in onze badkamershowroom van ruim
600 m2. U kunt bij ons opstellingen van complete badkamers komen bekijken, maar ook voor losse producten kunt u bij ons terecht. Denk aan douches, baden en badkamermeubels. Ook hebben we een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels. Van bijvoorbeeld betonlooktegels tot houtlooktegels. Ook laten we u graag ons trendplein zien. Hier vindt u de laatste trends en noviteiten op het gebied van sanitair.

Maak een afspraak

Ons team

Wij, Gert Veenendaal en David Hoeksema, zijn beide al jarenlang werkzaam in de sanitairbranche. We besloten een aantal jaren geleden om onze eigen inspirerende badkamershowroom te beginnen. Aangenaam Badkamers is inmiddels een succesvol bedrijf met veel tevreden klanten. We geloven in een persoonlijke aanpak. Met passie en oog voor detail realiseren we graag prachtige badkamers. Gert richt zich hierbij meer op de installatie en is een echte vakman. David is vaak in de showroom te vinden en ontwerpt de mooiste badkamers. Samen staan we voor kwaliteit en voor badkamers die aansluiten op de wensen van onze klanten.

Over ons - 2. Aangenaam ons team
We realiseren badkamers waar u aangenaam kunt ontspannen.

Tegels

In onze showroom kunt u, naast complete badkamers, ook tegels bekijken. In onze showroom in Houten kunt u de vele mogelijkheden zien. De laatste trend in tegels is betonlook. Hiermee creëert u een stoere, industriële uitstraling. Houdt u meer van een moderne, natuurlijke sfeer? Houtlook tegels zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden! Het aanbod is groot en de keuze is zeer bepalend voor de sfeer in uw badkamer. We helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze in het ruime aanbod van wand- en vloertegels.

LEES MEER

Over ons - 4. Aangenaam Specialiteitenblok
Over ons - 4. Aangenaam Specialiteitenblok

Installatie

Bij de installatie van een badkamer komt veel kijken. Er zijn veel (technische) keuzes te maken en alles moet passen in een specifieke ruimte. We nemen graag het hele traject voor u uit handen. Aangenaam Badkamers ontzorgt u van badkamerontwerp tot de uiteindelijke installatie. In de ontwerpfase houden we rekening met uw specifieke wensen, budget en uw dagelijks gebruik. Ook denken wij graag met u mee over slimme badkameroplossingen op het gebied van comfort en veiligheid en adviseren wij u graag in merk en productkeuze.

LEES MEER

 

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Aangenaam Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aangenaam Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
19-07-2019
Waardering van onze klanten Goede bereikbaarheid per mail dan wel via de app. Afhankelijk van anderen maakt wel dat tijdstippen per telefoon doorgegeven niet altijd overeen kwamen met wanneer de werklui daadwerkelijk aanwezig waren.
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties